ferrari motorunu opel koysaymısınız daha sükse yapardı![]()
bence fena olmamış sonucunda amaç farklı şeyler yapmaksa... bence güzel bir porje olmuş .. swaplanan motorlada baya keyifli bir sürüş dinamiği oalcağı kesin ...
Slm ben hakan, ferrari motoru iii ya da öbürü kötü vs deil amaç, değişik ve ilgi çekici bi proje yapmak, dolayısıyla tepkileriniz gayet normal ve anlıyorum. F355 in motorundan iii mi tam emin değilim ama güçlü olduğu kesin. Artı dediğim gibi f355 in orjinal şanzumanını oturtmak için çok büyük emek harcandı dolayısıyla emek çok büyük. Benim için swap swaptır. Eğer orjinalinden daha çok güç alınacaksa bi sakıncası yok. Ama ferrarinin o eşsiz motor sesinin kaybolduğu ve yerine spool sesinin geldiği bi gerçek. F355 en güsel sese sahip ferrari, ve bunun farkındayız...
Olabilir farklı bi bakış açısı gayet normal. Ama enzo 660hp, amaç hızsa ferrarinin hangi motorunu swaplayabiliriz ki? Ses kalite vs evet süper kimse bi şey diemez ama hızsa amaç dediğim gibi. Şu anda bu araç orta speclerde. İşletim sistemi bosch m1.5.5. Maf iptal vs. Gt4202 takılacak ilerde ve o zamn 800hplerde olacak. Tepkiler normalSonuçta alman tuner. Ferarri ferarri dir...
opel ile ferrariyi bir arada görmek..düşünmesi bile kötü bir durum maalesef gerçek..yazık![]()
K20 ya da 2JZ konsa tepkiler nasıl olurdu merak ediyorum açıkçası
bende sanırım orijinal motoru tercih ederdim![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
ama ferrari motoruna turbo yapınca spool sesi yokmu?
Demek istediğim zaten turbo spool sesi deil atmo sesin kaybolması evet kötü denilebilinir ses için ama dediğim gibi amaç farklı...
bence basarılı prje markus ustam yaptıysa bır bıldıgı vardır![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kolay gelsin Hakan abi,başarılı bi sonuç çıkacağına eminim. Keşke proje bittikten sonra imkanı olsa da Prf. Marcus standart 355'le karşılaştırmasını yapıp videoyu bu projeye inanmayanlara gösterebilse...![]()
Yani video zaten çekerler, sonuçta stock f355 den hızlı kesin orası ama tepkiler normal ferrari sonuçta...
Bu arada aracın emme manifoldu da m3 ten alınma...
Sanırım Moko'yu Ferrari'nin bile gücü kesmemiş olsa gerek ki böyle bir projeye baş vurmuş yakında Lamborghini'ye EVO900 kit yapıpta karşımıza cıkarsa şaşırmamak lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)