O eski bi de evo310 kitli dyno da 298hp verdi. Calibra hmms, calibra hmms, belki o kitli birileri çıkar:Dyakında:D
tesekkurler:);)
arkadasın öle dusuncesı var sanırımda gorunce yazar ztn..
almanya ve avrupadan da guzel swaplar cıkar, cıkan sağlam makınelerde otobanda yuruo acılınca, son surat uzmanı oluyolar.
e46cslye v10 swap, e30a m5 twınturbo projesı gıbı( bu hafıf oldugu ıcın her halukarda gıder herhalde):D
İtiraf etmek gerekirse evet Bahadır var işin içinde birkaç sıkıştırmam sonucu herşeyi döktü ortaya iyide oldu en kısa zamanda yanınızda olacam abi teşekkürler kabul ettiğin için:D
Markus ustadın diger arabalarınıda biliyordum,videoları filan izlemistim ama bu cidden isin sonu..Bence cok guzel ve ciddi sekilde basarılı olacak bi proje,V8' sesi tabi ki cok guzel ama bu aracın sesinden cok gidisi dikkat cekecek gibi umarım en kısa zamanda videoları izleriz.Beni tek dusunduren konu,yaptıgı cogu aracı(calibra,corsa a,e30 v.s) Ferrari'lerlede deniyordu simdi kimle deneyecek:D
değişik bir proje söylenecek birşey yok :D
reklam için gayet başarılı
ama ferrarim olsa bende yapmazdım :)
degisik bir is olmus, amac firmanin uzmani oldugu opel markasinin on plana ciktigi bir demo araci hazirlamak. reklaminda iyisi kotusu olmaz bir sekidle amacina ulasiyor Vmax adini bilmeyenlerde ogreniyor boylece.
benim dusunce tarzim ise su sekilde, ben swap isini biraz kolaycilik olarak goruyorum. niye derseniz, kasasi agir ama cok guclu motora sahip bir arabanin motorunu alip daha hafif bir arabaya atip ondan sonrada daha iyi yuruyene sahip bir arabanin yuruyenini ona gecirmek bence isin biraz daha kolay yani. Tamam marka icerisinde farkli modellerin farkli parcalari birbirinde kullanilabilir ama benim gozumde cok daha hizli olacagini bilsemde basit kaliyor.
bence proje araclarinda amac safkan parcalar kullanarak o markanin hizli araclarindan birini yapmaktir. bu benim fikrim ve tarzim tabi herkez farkli dusunebilir. Cok daha hizli olacagimi bilsemde subaruya holden diff, supra-sky motoru vs takmam. bence oylesi daha kolay olur.
Türkiyede tabi yapmazdınız(genel olarak söylüyorum) bu kadar az imkanın içinde gerçekten zor... Moko imkanların içinde yüzüyo resmen bırakın yapsın sonuçta yürütüyo mu? yürütüyo ;) emek harcıyo mu? harcıyo hemde bol bol
Türkiyede bu imkanlarda F355im olsa bende hayatta LET yapmazdım :D:D
Ama emeğine saygı duyuyorum tekrardan eline koluna sağlık mokonun:)
Aynen kardeşim, nie opel motoru? uzman olduğumuz alan, ferrariyi turbolamak bizim için bi şey ifade etmio. Swap konusunda düşüncelerine saygı duyarım, ama swapta da bi çok zorluklar var bu böyle kaçık insanları delice fikirlerine, projelerine ilham verio. Anlayışın için teşekkürler korhan kardeşim...