amacına ulaşılmış bir proje.Sansasyon yaratmış ve daha proje bitmeden.Bmw de aynı tepkileri çekmişti.Ama şuanda bakınca herşey çok farklı.Tepkileri anlıyorum...
R-Turbo
arkadasim lafi cevirme once parcalar dedin simdi motor fiyati diyorsun;
arastir istersen biraz:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Supra...Q5fAccessories
amerikada ucuz dersen buyur burdan yak:
http://cgi.ebay.co.uk/TOYOTA-SUPRA-2...3A1|240%3A1318
Experience is what you get when you don't get what you want.
konu swap, orjinal motoru üzerinde bir araç değil arkadaşım.
Lafı çevirmekse konu.bu konuda görüldü sildiğiniz msjlar.
R-Turbo
konudan konuya atliyorsun;
hayirlisi...
Experience is what you get when you don't get what you want.
Bencede japon motoru taksalardı siz çok farklı yorumlar yapardınız.Ama bence yine başarılı bir proje olurdu.
Ekleme: Japon motoru olsaydı, Hiç bir şekilde tüp takılsaydı vb gibi saçma cümleler kurmazdım.Gayet hoşuma giden bir proje olurdu.İnş buna benzer projeler (alman şart deil) devam eder...
R-Turbo
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok bu kadar tartışmaya gerek yok. Opel den hepsi büyük, opel dandik, opelin blokları dandik, opelden güç alınmıo vs vs vs... Daha fazla tartışmayı uzatmaya gerek yok yoksa iiice büyüyecek konu...
Alman demiosun opel deosun annıyorum. Neden peki bi kaç örnek verirmisin? Artı marka fanatikliği vs denio, allah aşkına ben her yazımda üstüne vurgulaya vurgulaya diyorum herkesin görüşüne saygılıyım die. Benim yazılarımda fanatiklik yok, ama bak sen japon kesin iii vs deosun. Kim yapıo şimdi fanatikliği??? Umarım vw grubu bloklarla opel bloklarının birbirine çok yakın olduğunu biliosundur geriye de alman bmw ve mercedes kalıo...
Almanya da normal olarak pahalı supra parçaları vs, zaten çok ilgilenen yok normal bunu demesi, usa pazarı bambaşka dünya zaten. Japonların kalesi. Stock olrak çok büyük güçler çıkıo supralardan evet ama herkes stock tune etmio bildiğim kadarıyla?
Almanyanın en büyük supra forumunda şöle bir olay gelişir; http://www.mkiv.de/index.php?p=showt...page=2&print=1
Der ki ; 700 hp için 25.000 Euro verioruz demiş.Fakat demiş vmax 16.000 Euro ' ya 750 hp güç alıo.2litre 3 litre farkınıda yazmışlar...
R-Turbo
pek bilmeden konuşmasak?opel motoruna laf söyleyen yok,o güçler alınmaz diyende yok,ama standart blokla çok daha sorunsuz ve rahat alınır 2jz ve rb 26 dan o güçler.
maliyet konusuna gelince f355i bozarak z20let swap yapan adamı 2 enjektorün 2 pistonun fiyatı çokta bozmaz etmez diye düşünyorum
ayrıca almanyada japon otomobil parçalarına alman malı bir motor parçasından daha az para verirlerse saçma olurdu zaten.japon forumlarında da belki supraya 16,000 harcerken z20lete 25,000 harcayarak aynı gücü alıyoruz diye yakınanalar olabilir.2sininde kendi vatanında ucuz olması neden bu kadar garip geldiki sana???
Ewet bozmaz ama arkadaşlar adam opel tuner ı lütfen yane alıp 2jz ya da rb26det mi koyacak, subaru tunerları rb26det koyouo mu daha gelişmiş motor die, yoksa kendi motorlarını mı geliştirio yane olaya bu yönden bakmak lazım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)