her ne kadr eskide olsa model olarak f355 yinede iyi prim yapan bir otomobil fotolardan göründüğü kadarıylada toplanmadıysa eğer çok çok kötü değil durumu reklam harici tamamen performans amacıyla yapılsaydı maddi olarak gereksiz bir yatırım olarka değerlendirebilirdi(z20 k20 ej20 2jz ne olursa artık)
körler sağırlar
ama ne garipki reklam içn yapılmıs bi araç dimi ?? adam kendi uzman olduu motorunu kendi topladıı ferro yada koymuş bu kadar bsit allahtan bu projeyi gecen sene koymamıs hakan abi y sa taşlardınız bizi yaw![]()
herkes konuyu nerelere çekmiş, kimse adamın harcadığı emeğe, geliştirdiği motora laf attı mı? bi dikkatli okuyun ya çoğunluk neden f355 demiş o kadar basit bu da tercihtir rb de koysa onuda bunuda koysa ben şahsen gene ellenmesini istemem ki eminim bir çok kişide istemez.
fiyat olayına gelelim usa tamam parçalar ucuz vs ülkemiz işin konuşun, cidden 1000hp çıkartmak için z20let e ne kadar para harcamamız gerek? hangi parçalar gerekli? objektif biçimde ne kadar para harcanması gerek. Olay ztn stock olarak baktığınızda motorun karakteri belli yukarda da yazdım d16 gibi bi karakteri var 350hp dendi stock olarak şuan rb26 2jz rb ej serisi k20 için bu güçler çocuk oyuncağı hatta sadece bir egsozla bu güçlere çıkılıyor. Bi kaç arkadaşın dediği opel fanatikleri olayına katılıyorum z20let uzay teknolojisi vs gibi bahsediliyor wuu z20let falan demeye gerek yok. Bu yazdığımında fanatiklikle alakası yok sonuçta 1000hp istedikten sonra bir çok motordan çıkartırsınız
Yok lütfen önceki sayfaları dikkatlice oku. Opeli çok küçümseyenler oldu. K20 olsa, lpg takılsa daha iii olurdu denmezdi bunda herkes hem fikir sanırsam, hatta bazı japon araç sahipleri de hem fikir. Stock oalrak z20letle gt2871 tak 1.1 bar bas o da 350 alır. Olay o da deil. Motor motordur. Düzgün yapıldıkça. Z20letten 1000hp çıkması için yaklaşık 19k euro lazım...9400rpm dönen bi kapak lazım...
edit:kimsenin vuuv opel dedii yok ya yanlıs anlamıssın yada yanlıs konuyu okumussun
9400 donen kapagi kim isliyor;
yada v-max kime fason yaptiriyor?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Arkadaşım bak fanatiklik deosunuz ben adam gibi cevap yazıom sen fason mason deonNeyin fasonu adam motorteknik mezunu vs vs. Uzman kendisi zaten kaldı ki alman tunerlarıyla arası çok iii brabus vs hep birlikte çalışıolar. Biraz araştır bence öle yazsan daha doğru. Fasonluk yok bizde...
markuzun her yaptigini takip etmekle mukellef degilim;
kapagi kim isliyor dedim gayet acik net, litchfield mesela cosworth ile calisir...
okuz altinda buzagi aramaya gerek yok. her sirket kitin butun parcalarini uretmesi gerekmiyor. m3 ve sti icin fabrika kendisi amortisor gelistirmiyor direk bilstein'a siparis ediyor![]()
Kardeş takip etmek gibi zorunluluğun var dedim mi? Kendi işlio, elinde malzeme olduktan sonra işlio, ekzantrikleri Dr.shrickten, pistonları omega,arias, wossner vs. Hiç yok mu tr de kendi kapağını işleyen usta vs. Gidip cosworth e mi işletiolar. M3 vs sti yla(fabrikayla) ne alakası var olayın. Fabrika mı bu? Opel in bloklarını da gm üretio. Tek tek parçaları mı sayam nerden alınıo onu mu isteosun yoksa kapak ı kim işlio onu mu soruosun? Kapağı kendi işlio...
fason kelimesi kotu gibi anlasiliyor demekki;
neyse,
kapagin egzantrigi schrick dediniz, yay sapka ve subaplar nedir?
gücümüz tescilli dyno su da war belli sen bosuna konuyu saptırma ankaraya gel yüzyüze görüşelim bu kayda değer işini deneyecek arabanı getir deneris
görmemen doaldır daha 5dakka evel araba noldu yürüyomu die soruosun sonra lafı ii yürümüo die çeviriosun bu işleri ii biliosunkonuyu saptırma msn ekle ordan konusalım deneyelim
![]()
demek ıstıyorumkı kayda deger dıye tabır ettıgımız ıyı bı makıneyle deneseydınız. mutlaka gelırdı su astra varya cıdden ıyı yuruyor dıyeben hıc bı zaman laf cevırmem dolandırmam sende benı tanıyamamıssın .
not: evo 650 kıtınızı bı takın sonra bakarız denermıyız denemezmıyız. hızlanın bıraz yanıbenım denemek ıcın getırebıleceklerım bıraz hızlıdır...
ha bu arada bu garıp tavırları anlamıyorum. ben ne dergıden nede sıteden sızın aracınızı takıp etmek zorunda deılım. konuyu okurken cıddı bı porojenız oldugu ve yapım asamasında oldugu aklıma geldı. sana gayet dogal bır sekılde bı soru yonelttım verdıgın cvp cok garıptı. fırcaladın resmen![]()
az önce sen deniyodun şimdi getirceklerim hızlı diyosun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)