aracın sahibi ile en yakın zamanda tanışmak isterim çok güzel bir proje yapmış benim aracım içinde konuşmak istiyorum aracı yapanında yaptıranında fotoğraflarını çekeninde eline koluna emeğine sağlık![]()
araba guzel kazasız belasız AMA her yerde z4m i 8-10 boy gectim diye yalan konusulmazsa iyi olur artık tadı kaçmaya başladı 1-2 kişiden duysam ok ama 5 ayrı kişiden duydum bir deneme yaptık yaptıgımıza bin pisman olduk !!!
benım bıldıgım sızın denemenız yarım kalmadımı? sız denerken astranın kayısı koptu dıye bılıyorum we deneme yarım kaldı ... bı gun musaıt olursanız denersınız yenıden dostum ... bence astranın sahıbının oyle bırsey dedıgını zannetmıyorum ... sagdan soldan cıkan sesler olduguna ınanıyorum ...
NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞBUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
Deniz kayış kopmamıştı halat yerinden çıkmıştı konuşmuştuk çağrıların orda
basar13 ' ün de böyle bir sıkıntısı var ise öm yoluyla sıkıntısını paylaşsa daha ii olurdu.
R-Turbo
Kardeşim nasıl bir konuya mesaj atmışsın. başka konumu kalmadı kaç sene öncenin konusuna mesaj atıyosun konuyu hort yapmayalım forumda yeni konuları düşürmeyelim.
Konuyu Açan : Serhat Güzelsoy Kardeşimizinde Mekanı Cennet Olsun Nur İçinde Yatsın..
(kardeşim) madem konu acılmış istediğim zaman msj atarım senden izinmi alıcam. Konuyu yeni gördüm arabanın son durumunu merak ettim msj attım yanlışmı oldu???
Konuyu acan Serhat Güzelsoy'a allah rahmet eylesin nur icinde yatsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)