User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
80 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Ferrari, Maserati, GT-R Photographed by OZCANOZKAYA

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Exclamation

Alıntı ozcanozkaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendimi tanıştırdım zamanında üyeler bölümünde saolasın sadece arkadaşın belki kişilse soruları olabilir onun için yazdım onu
    Sana senitanimam etmem diyorum hala kisisel sorun diyosun.Biraz daha sacmalarsan olcak zaten o kisisel sorunlar merak etme.
    - K -

________
    Dr.Ecu

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tolgacım diger başlıkları incelersen bir çok eleştri var ve BİLEN KİŞİLER tarafından ve hepsine de teşekkürlerimi sundum . Bir oku ve bilip bilmeden yorum yapma. Benim sinirlendiğimde bu bişeyden anlamayan adam gelip de "berbat" yorumunu yapıyor gerginlik yok cok da gülüyorum. Merak etme senin etmedigin kadar yabancı forumları takipediyorum ilk kez bir turk forumuna kaydoldum neredeyse ama görüyorum ki birşeyler alttan dürtüyor oturulan koltuklar sıkıyor bişiler oluyor Neyse konuyu uzatmayalım. Sana da kolay gelsin. Sende arkadasını savunmadan önce dediklerini araştır bakalım öyle mi değil mi
    Kimseyi savumuorum aslanım.

Örnek aldığım takip ettiğin forumları bi daha gözden geçir o zaman...
    "Wagen"thusiast

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz alınganlık yapmışsında . Koyduğun resimlere eleştiri yapmak için fotograf sanatçısı olmaya gerek yok . Pembe ile kırmızı arasındaki farkı anlayan birisi zaten yorum yapabilir. Ancak sert bir yorum olmuş ona birşey diyemem .
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DEVAMI YOK MU ÖZCAN ABİ RESİMLER COK GÜZEL GELDİ =)))

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resimler başarısız ama düşünce ve gelişim aşamasında olan birinin hobby olarak yaptığı iş olarak eline sağlık.

ayrıca mesajları okudum ve söylemeden geçmek istemediğim bir konu; Onur'un yurtdışında olması sebebiyle isteyenle istediği yerde ben şahsen tanışabilirim ve kaynaşırım. oturur birer acı kahve içeriz
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resimler başarısız ama düşünce ve gelişim aşamasında olan birinin hobby olarak yaptığı iş olarak eline sağlık.

ayrıca mesajları okudum ve söylemeden geçmek istemediğim bir konu; Onur'un yurtdışında olması sebebiyle isteyenle istediği yerde ben şahsen tanışabilirim ve kaynaşırım. oturur birer acı kahve içeriz
    izmire gel yiyosa
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmire gel yiyosa
    gelcez kanka yaz sezonunda

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gelcez kanka yaz sezonunda
    bi gelmedi o yaz kanka neyse du bakalım görücez
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi gelmedi o yaz kanka neyse du bakalım görücez
    yakındır kumru yiyecez hep beraber

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazın gideriz hep beraber kumru yemeye izmire

vtimania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kankaster listede enzo yazmadım
    Ommm çekmediğin araç kalmadı..ben enzo istiorum..

ozcanozkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eyvallah saolasın o konu kapandı zaten. Ama onun haricinde tabiki neden olmasın her türlü uyar bana Adana'da olmadığım günler haricinde hep istanbuldayım numaramı da yazdım zaten bişi olursa haberleşiriz. Tekrar saolasın.
    Mekatronik Mühendisi (yeni mezun)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SLVR_PTBLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DEVAMI YOK MU ÖZCAN ABİ RESİMLER COK GÜZEL GELDİ =)))
    4 gün sonra, bir Skyline ve Yeni Audi A6 ile Yeni BMW 7 serisi olacak işallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 gün sonra, bir Skyline ve Yeni Audi A6 ile Yeni BMW 7 serisi olacak işallah.
    valla 4 gün falan bekleyemem özel istek yapabiliyomuyuz acaba ?? audi a5 yada bmw 335i =))

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence resimler o kadar kötü değil..Çok mükemmel deiller ama çok daha iyi olacagına eminim.Yine de açılar vs gayet iyi gibi duruyor..Eline sağlık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence resimler o kadar kötü değil..Çok mükemmel deiller ama çok daha iyi olacagına eminim.Yine de açılar vs gayet iyi gibi duruyor..Eline sağlık.
    teşekkürler

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotoğrafların açıları güzel fakat bende belli fotoğraflarda kendini geliştirmen gerektiğini düşünüyorum Özcancım. Öncelikle kırmızı renk, dijital fotoğraf makineleri için başlı başına bir problemdir. Güneşli havada çekiyorsan ya da paraflash kullanıyorsan mutlaka sapmalar meydana geliyor bir bölgede. Bazı kırmızı fotoğraflarda renkler pembe renge bürünmüş. Bunun nedeni ya bilgisayarının monitöründen kaynaklanıyordur (Ekrandan kaynaklanan yanıltan renkler) ya da fazla müdahale ettiğindendir. Birde fotoğrafların genelinde noiseler çok. Noise olması için yüksek iso değerli çekmen gerekli. Yüksek isoyu da sadece kapalı havalarda kullanmak doğrudur. Bu tip güneşli havalarda 125 ya da maksimum 160 iso kullanmanı öneriyorum. Şayet pan fotoğrafı çekiyorsan bu oran 100 iso ve perde hızı da 1/80 olmalı. Diyafram kısıklığını da 5.6 ile 8 arasında tutabilirsin. Bunlar tavsiyelerim... Bir dergide çalıştığın için açıları çok iyi biliyorsun. Heleki yurt dışı magazin takiplerini de biliyorum. Makineye biraz daha hakim olursan problem ortadan kalkar. Exif bilgilerine baksam daha net birşeyler söyleyebilirim ama fotoğraflarla oynadığın için de karşıma Adobe CS4 yazısı çıkıyor Neyse kardeşim, gelişme aşamasında olan birisi için yine de iyi. Kendini geliştireceğine, daha iyi fotoğraflar çekeceğine eminim. Ben bu işe başlarken böyle fotoğrafları bile çekemiyordum.
    Loading World's Best Magazine...

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maşaallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fotoğrafların açıları güzel fakat bende belli fotoğraflarda kendini geliştirmen gerektiğini düşünüyorum Özcancım. Öncelikle kırmızı renk, dijital fotoğraf makineleri için başlı başına bir problemdir. Güneşli havada çekiyorsan ya da paraflash kullanıyorsan mutlaka sapmalar meydana geliyor bir bölgede. Bazı kırmızı fotoğraflarda renkler pembe renge bürünmüş. Bunun nedeni ya bilgisayarının monitöründen kaynaklanıyordur (Ekrandan kaynaklanan yanıltan renkler) ya da fazla müdahale ettiğindendir. Birde fotoğrafların genelinde noiseler çok. Noise olması için yüksek iso değerli çekmen gerekli. Yüksek isoyu da sadece kapalı havalarda kullanmak doğrudur. Bu tip güneşli havalarda 125 ya da maksimum 160 iso kullanmanı öneriyorum. Şayet pan fotoğrafı çekiyorsan bu oran 100 iso ve perde hızı da 1/80 olmalı. Diyafram kısıklığını da 5.6 ile 8 arasında tutabilirsin. Bunlar tavsiyelerim... Bir dergide çalıştığın için açıları çok iyi biliyorsun. Heleki yurt dışı magazin takiplerini de biliyorum. Makineye biraz daha hakim olursan problem ortadan kalkar. Exif bilgilerine baksam daha net birşeyler söyleyebilirim ama fotoğraflarla oynadığın için de karşıma Adobe CS4 yazısı çıkıyor Neyse kardeşim, gelişme aşamasında olan birisi için yine de iyi. Kendini geliştireceğine, daha iyi fotoğraflar çekeceğine eminim. Ben bu işe başlarken böyle fotoğrafları bile çekemiyordum.

öncelikle bilgi verdiğin için çok teşekkürler dediklerini uygulamya calısacam. evet biliyorum bir çok ekisiğim var umarım zamanla düzelir onlarda.. İlk olarak şunu sölemeliyim ki makinem dSLR degil, Sony H-50 gayet compact bir makna fakat manuel olarak kullanmama izin veriyor bu da bana yetiyor şimdilik, öğreniyorum yavaş yavaş, Ayrıca conversion lens aldım geniş açı için. Bunun dışında güneşli havalarda 80 e kadar düşürüyorum ve diyaframı 8 e kadar yükseltiyorum,bu durm detay çekimlerinde ise iso yu 200'e cıkarıyorum diyafram ise duruma göre 5-7 arası değiştiriyorum. Perde hızını genelde (güneşli çekimlerde) 50-70 arası kullanıyorum. Fakat akşamları veya güneş batınca bu değeri 10'a kadar düşürüyorum işte o zaman makina biraz saçmalıyor cok noise cıkıyor ki sony noise reduction fonksiyonu ile övünen bir marka fakat hiç işe yaramıyor..Hatta opel insingnia yı zifiri karanlıkta flashsız tele cektim fakat maalesef cok fazla noise var bu da gece cekimi yapmamı engelliyor. Bilmiyorum sen ne düşnüyorsun noise ları azaltabilmem konusunda? En ufak contrast ve hue-saturation oynamasında ise noise ler daha da belirgin hale geliyor en kısa zamanda bir dSLR almam şart... gelecek ay D90 düşünüyorum. Tekrar teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)