User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Diyarbakır'dan Kareler

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geride kalmış tarzlar belkide o tarzı beğeniyor araç sahipleri ama benim tarzıma hitap eden bir araç yoktu ki ben orjinalciyim zaten
    Hepsine kazasız belasız...
    Birde krom çok baskın sevmiyorum ben krom u sadece egsoz sistemi hariç
    Bi BMW GTR görünüm bir lacivert civic Sİ logolu
    Geri kalan araçlar bana abartı geliyor. Bu arada o nissan modelini bilmediğim 300zx galiba tam emin değilim onda güzel cevher var

B.Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski yeni apaçi ricer burda kimsenin durduk yerde rencide edildigini görmedim hertürlü araca
    sahibini kırmadan yorum yapmaya dikkat eder zaten herkes harcanmış emekler var maşallah
    allah kaza bela vermesin ancak başlık biraz talihsizce olmuş tepkilerin nedeni de bu olsa gerek

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eleştirilerinizi iyi kötü daha seviyeli yaparsanız sevinirim, iyi kötü emek harcanmış, sahipleri severek biniyorsa olay bitmiştir.
    körler sağırlar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de zamanla degisecegi kanaatindeyim, sonucta herkes bu evrelerden gecti

Bodykitler krom jantlar vs zamanında modaydı ve herkes gıpta ile bakıyordu.

Diyarbakırdaki araclar da zamanla bu hallerinden kurtulup daha sade daha güzel olabilirler, imkanlar dahilinde hersey...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Berent.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emek harcanmış iyi yada kötü.. bize kazasız belasız demek düşer.. E46 gerçekten çok şık duruyor.. ayrıca bir sorum olucak? o 300zx ler diyarbakır gümrüğündenmi çıkmalar??

BlackEmperor
    Misafir
    ister diyarbakır ister mardin bu iş yaygınlaşsında fiyatlar ucuzlasın Tek dileğim budur

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya diyarbakırda kaçtane 300zx var

tarantino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aaaaaa 14 ve 15. resimlerdeki lacivert si bizimdi anılarım depreşti istanbuldan diyarbakıra birtane polis arkadaş almıştı hala onda vay beee bu hondalar sağlam arabalar
    HONDA OEM PARTS
    MESSENGER:mehmet cetin

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diyar tuning biraz daha maddi olarak güçlendiğinde daha farklı parçalar da satmaya başlayacaktır , tabii bu durum kaçınılmaz şekilde rakip firmaların doğması ile devam edecektir ve sonuçta pek çok şey değişecek ve gelişecektir...
    modifiye imkanları ve trendleri olarak türkiye'de çok uç noktaları yaşıyoruz...
    hiçkimseyi küçümsemeye gerek yok ama tabii eleştiriyi de yapabilmeliyiz... eleştirilen de alınmamalı bu duruma... tavsiye alabilmeli... sadece xenon takmak veya jant değiştirmek modifiye etmek demek değildir , modifiyeye adım adım başlamak demektir bence...

bu işin bir tek doğrusu yoktur , modifiye demek kişiselleştirmek-özelleştirmek demektir. bu da tamamen kişinin kendi zevkidir... daha fazla kişinin göz zevkine hitap etmek vey daha az kişi tarafından beğenilmek vardır sadece...

araçlara gelirsek , 300zx sanırım bir tane var , beyaz olanın da kırmızı olanın da plakası aynı yanlış görmediysem.. çok ciddi bir araç ama kesinlikle üzerinde emek harcanması gerekiyor , şu haliyle pek bir özelliği yok...
    diğer araçlar ise genelde bir iki müdahaleye uğramış araçlar ve onlar için de pekçok kişi "standart halleri daha güzel" yorumu yapabilir....
    ticarilerde ise ben pek bir farklılaşma göremedim , daha özgün birşeyler yaratılabilirdi...

arkadaşların da bahsettiği gibi , şu an baktığımız bu örnekler istanbul-ankara-izmir'in 5-6 yıl önceki hallerini anımsatıyor...
    eminim çok daha güzel çok daha özel ve çok daha özenli işler yakında çıkacaktır...
    saygılar...
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

|| CaNeR || - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e46 3.30 Sivas'tan Diyarbakır'a transfer olmuştu
    ride or die

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aksesuar ağarlıklı bence. orjinal body kitli leon harici hepsi aksesuar tunik.

CnR CAN
    Misafir
    Arkadaşlar arac modifiyesi kişiye özel birşeydir bence.Diyarbakırdaki abilerimiz ve kardeşlerimizde Diyarbakırın imkanları doğrultusunda zevklerine göre güzel araçlar yapmışlar...Kötü ve kırıcı olmayalım lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diyar tuning biraz daha maddi olarak güçlendiğinde daha farklı parçalar da satmaya başlayacaktır , tabii bu durum kaçınılmaz şekilde rakip firmaların doğması ile devam edecektir ve sonuçta pek çok şey değişecek ve gelişecektir...
    modifiye imkanları ve trendleri olarak türkiye'de çok uç noktaları yaşıyoruz...
    hiçkimseyi küçümsemeye gerek yok ama tabii eleştiriyi de yapabilmeliyiz... eleştirilen de alınmamalı bu duruma... tavsiye alabilmeli... sadece xenon takmak veya jant değiştirmek modifiye etmek demek değildir , modifiyeye adım adım başlamak demektir bence...

bu işin bir tek doğrusu yoktur , modifiye demek kişiselleştirmek-özelleştirmek demektir. bu da tamamen kişinin kendi zevkidir... daha fazla kişinin göz zevkine hitap etmek vey daha az kişi tarafından beğenilmek vardır sadece...

araçlara gelirsek , 300zx sanırım bir tane var , beyaz olanın da kırmızı olanın da plakası aynı yanlış görmediysem.. çok ciddi bir araç ama kesinlikle üzerinde emek harcanması gerekiyor , şu haliyle pek bir özelliği yok...
    diğer araçlar ise genelde bir iki müdahaleye uğramış araçlar ve onlar için de pekçok kişi "standart halleri daha güzel" yorumu yapabilir....
    ticarilerde ise ben pek bir farklılaşma göremedim , daha özgün birşeyler yaratılabilirdi...

arkadaşların da bahsettiği gibi , şu an baktığımız bu örnekler istanbul-ankara-izmir'in 5-6 yıl önceki hallerini anımsatıyor...
    eminim çok daha güzel çok daha özel ve çok daha özenli işler yakında çıkacaktır...
    saygılar...

öncelikle bu yapıcı yorumlarınız için tşk ediyorum......lacivert honda evet polis arkadaşta halen.300zx i arkadaş gümrükten aldı beyazdı kırmızıya boyadı...... daha önce istanbulda görev yaptım.. 2 yıldır diyarbakırdayım....burda tuningshoplar yada performansshoplar tarzı modifiye ürün satan bi yer yok ......imkanlar çok kısıtlı....ama bu işe hevesli arkadaşların sayısı çok fazla......bir zaman lar abartılı bodykitler modaydı.ama şimdi orjinalcilik moda..bunlar zamanla geğişecek şeyler.orjinale sadık kalarak yapılan modifiyeler daha kaliteli oluyor ve çok daha beğeniliyor.inşallah bu sitenin sayesinde o zaman daha da kısalacak

21tf037
    Misafir
    ------------

21tf037
    Misafir
    -------------

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aksesuar ağarlıklı bence. orjinal body kitli leon harici hepsi aksesuar tunik.
    abi valla hic annamıon tunikden ayıp sana yaa

laden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resimler güncellendi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafa bu resimler daha güzel olmuş....:-)

Firats - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam oncelikle herkese, fotografi ceken arkadaslarin ellerien saglik siyah e46 Orhan abinin arabasi arac ankarada yapildi. Firat Atak yapti araci diyarbakirda yapilmadi Genede 6-7sene oncesindeki istanbul imkanlarini dusunecek olursak bu goruntuler normal.. Herkesin emegine, cebine saglik insallah diyarbakirda modifiye konusunda ilerleme kaydeder yakin zamanda. Yakin zamandada memlekete gittigimde diyarbakirdaki akrabalarima ugramayi dusunuyorum. Saygilar herkese.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)