bidaha çekim olurda beni çağırmazsanız aklınızı alırım 40 bin 876 kere söledim bende istiyorum die araçların ikiside maşallah çok canlı ama ronin audinin katalog çekimi gibi olmuş![]()
bidaha çekim olurda beni çağırmazsanız aklınızı alırım 40 bin 876 kere söledim bende istiyorum die araçların ikiside maşallah çok canlı ama ronin audinin katalog çekimi gibi olmuş![]()
uheuheuhe zaferin ztn bu mesajlarina hastaymbu ara bi cekim daha yapalim zaten daha kalabalik olsun butun vag grubu araclarla
roninsiz cekim olurmu beaa
su sira biraz hastayiz ama foto cekimlerini kacirmayiz , haci abi sozum sana bak foto foto die konustuk en kisa zamanda ayarlayalim...
!! Yngwie J. Malmsteen !!
arkadaşlar rnn ile cekilen arac cupra değilki topsport 180 hp lik bir arac hic büyütmenin anlamı yok cok var ondan ama rnn süper diğeri CAKMA kusura bakmayın
cakma veya deil ne fark eder ? buyutulucek bi arac bence tam olarak neyi solemek istedigini anlamadim...hepimiz biliyoruz o aracin topsport oldugunu ancak bi cok cupraya bedel bir araba.
hic de göremedik cupralarla herkez bişeyler yazar görmek lazım ozaman bende cupra 1.8t var bir cok supra larla yürüyorum hı nedersiniz yok ya topsport cuprayla yürüye bilirmi ya sacma
maksat cuprayla yurumek , gazlamak olarak dusunuyorsan ztn yanlis yerdesin.burda sadece fotograflar paylasiliyor...insanlar istedigi seyi yapar 1.6 arabada olsa cupra tamponu takar kendisini mutlu eder.kaldiki aracin sahibi cok yakin arkadasim o yuzden yaptigin yorumlar cok yanlis olmus.suprayla yuruyen 1.8t ni de cok mrk ettim ayrica , piyasada bi cok yuruyen cupra var hemen hepsini gordum ama seni goremedim hic nedense...
dostum beni tanıyormusun ne işsin ? canınmı sıkılıyor ara beni sana nasıl cupralarla yürünüyormuş göstereyim tamam sacmalam görceksin
he he evet emir ama ben inanmıyorum bu zafere bişeyler diyor ama sacma geliyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)