Laguna liple guzel olabilir.
Printable View
Laguna liple guzel olabilir.
plaka yabancı uyruk plakası di mi
armatör işadamı mübariz mansimov olsa gerek.
http://img245.imageshack.us/img245/7310/img0295z.jpg
@RCpower
"armatör işadamı mübariz mansimov olsa gerek."
Armatörü sürekli amatör diye okuyup duruyorum diyorum ulan amatör adam nası kazanmış bu paraları bakan kör ben:D
plaka zaten yabancıdan yabancıya vergisiz :D
bence en kral araba rengide önemli değil çünkü olsunda çamurdan olsun 330hp supra 1700 2000hp kadar çıkıyosa bu araç abartısız net 3000hp olur çünkü 1001 hp sınırlandırılmış 4adet turbocharger 16 sldr 64v başka otomobil yok mc laren bile hava civa keşke benim olsa nasıl basardım ona hayali bile güzel;)
çok fena valla :)
Sketch cizimleri ortaya ciktigindan itibaren tamamen bir reklam ve pazarlama basarisi Veyron bence. Yok su kadar koyu isitti, yok bu kadar oksijen yuttu, yok redlineda kalksa carsamba ovasini hasat eder..vs..vs turlu turlu iddaalar. He tabii ki muhendislik harikasi ama sisire sisre balon yaptilar. Istedigi kadar son hizi olsun hersey son hiza cikmak degil. O hizlardayken kontrol ve dinamizm de demektir. O da McLaren, F40, Porsche GT3 RS demektir bence.
egsoza bak soba borusu gibi:eek:
Oz' bunu minciklasa nolur acaba
ön aksları iptal edip arka diff e de kaynak attın mı tamamdır...
The Bugatti Veyron has a total of 10 radiators.
3 radiators for the engine cooling system.
1 heat exchanger for the air-to-liquid intercoolers.
2 for the air conditioning system.
1 transmission oil radiator.
1 differential oil radiator.
1 engine oil radiator.
1 hydraulic oil radiator for the spoiler.
Asıl bomba
The Veyron consumes more fuel than nearly any larger car (not including buses or heavy trucks), using 40.4 litres per 100 kilometres in city driving and 24.1 litres per 100 kilometres in combined cycle.At full throttle, it uses more than 115 litres per 100 kilometres , which would empty its 100 litres fuel tank in just 12 minutes
sehir ici 130lira basınca 370lira yakıyo :D:D:D
iboo maşallah çok iyi bi paylaşım olmuş hiç denk gelemediğim ve çok merak ettiğim bi makinedir veyron :D
renk olarak siyah beyazı mükemmel...
kazasız belasız :D
tam gaz kullanımda 100 kilometrede 115 litre fazla yakıyor..
kilometrede yaklaşık 4 tl, eski parayla 4 milyoncuk
hmm :scared:
nedense bu aracı hıc begenemıyorum gtr35alıırm bu paraya ve ucarım :D
25 / 10 / ''2009 Pazar günü Ortaköy 'de ilerlerken gözlerime inanamadım. Karşımdaki mavi bir Bugatti Veyron 'du. Hemen telefonu çıkarıp fotoğrafını çektim. Cidden çok şaşırmıştım. Araç yabancı plakalıydı.