:icon_tup::icon_tup:
Printable View
daha önce de görmüştüm bi yer de hatta inanmayanlar için plaka sorgulama linki verilmişti konu da :D hakikaten çok güzel
Yok ben tüm dünyanın önünde eğildiği anlata anlata bitiremediği böyle bir araca; ''kötü araba'' ''bukadar hacimden, turbodan bukadar mı güç çıkarabilmişler hacıı'' ''hayatta garajıma sokmam okadar para vercem berbat yol tutuşu için'' gibi düşüncelerde bulunan insanlara biraz aracın öneminden bahsedeyim dedim.Burda kime ne inandırmaya çalışayım ki kendi hakkımda? Benim öyle saçma sapan komplekslerim yok.Bazen burdaki kişiler nekadarda çirkefleşebiliyor aklım hayalim almıyor gerçekten.
bu ne yaa altı katlı apartman gibi biraz basıldımı tadından yenmezz :D
bence çok çirkin bi tipi var ...
buna o parayı vericeğime Lamborghini Reventon alırım çok daha karizma bi araba ...
bide şu meşur 1001 hp yi bi türlü testlerde göremedim sadece drag yarışlarında çıktı karşımıza acaba pistte nasıl gidiyor ? mesela yarı gücüne yakın olan bi McLaren F1 GTR ile aynı pistte çıksa aralarında ne kadr fark var bilen varmı ?
bncede reventon daha güzel
domuz burun oluyor :)
Hayatımda gördüğüm en saçma araba.
Bu arabaya ...... varmi acaba yaa :D:D:D
edit: Forumumuzda bayanlarında olduğunu unutmayalım.
bu paraya alınabilecek en çirkin araba.. hem zengin hem de zevksizim abi :D
bunu basıcan birazdaha yayaları kestircen :D spoon ayna :) dc egzost .. komple film vtec kafalıkları içeride birkaç renkli pod gösterge logoları iptal bide telli panjur :) mükemmel olur heee :)))
km de 4 lira bu ne yaa hemen gaz takmak lazım buna.
geçenlerde yine servisteydi bakıma gelmiş arka tarafı oldugu gibi sökmüşlerdi