geçenlerde konusu vardı maslak sanayide aynısının fotosunu çekmişti bi arkadaş fakat tr plakaydı yanlıs hatırlamıyorsam...
bunu canlı görmek garip bi duygu olsa gerek :D 1001 beygir dedikleri şey :D
Printable View
geçenlerde konusu vardı maslak sanayide aynısının fotosunu çekmişti bi arkadaş fakat tr plakaydı yanlıs hatırlamıyorsam...
bunu canlı görmek garip bi duygu olsa gerek :D 1001 beygir dedikleri şey :D
İstinye parktan aşağı inerken görmüştüm bende,ağır ağır yokuşu çıkıyordu.
Sesi çok güzeldi
Çook güzell...
Yalnız adam olay yaratmış :) Nerdeyse bütün forumlarda konusu var :)
ben bide şunu anlamıyorum bu aracı nasıl gezdiriyorlar trafikde hem modifye gibi bi görüntüsü var hem önde plakası yok bide 1001 beygirin trafikde olması tehlikeli deilmi :D polis abilere sesleniyorm bağlayın bunu :D :hihi: :hehe:
ben hemen hemen hergun goruyorum sahıbı yabancıymıs etılerde oturuyor gecen gun trafıkta dur kalk yapıyordu aksam ıs cıkısı 4 levent metronun ordaydı...:D
Vay vay vay ! Konuyu görmedim ya. Feci !! Benim ki yabancı plakaydı ama. :S
Arkadaşlar 2tonluk bir araç olarak en iyi yol tutan araçtır kendisi lütfen kalorifer sistemi dahi olmayan 1 tonluk racinglerle kıyaslamayın.
Araç en iyi yarış aracı değil zaten bu kaideye nerden kapıldınız anlamadım 1001hp olmasından herhalde.
Aracın tüm üretim sayısı göze alındığında aracın tanesi yaklaşık 6-7milyon€ ya mâl oluyor. avrupada satış değeri ise 1milyon€ Yani tamamen bir showcar. Vwnin yaptığı bir şov.
Aracın içine felanda bakarsanız zaten hard-racing bir araç olmadığını anlarsınız Tamamen herşeyiyle özel pırlantadan bir araç ferrarivari değilde RR, Bentleyvari bir araç lastikleri bile kendisine özel üretiliyor.
Topgear, Fiftygear vs binip gazlayan test pilotlarının araç hakkındaki yorumlarını okursanız daha aydınlatıcı olur;)
Bu arada hoş araç kazasız belasız inşallah:)
http://www.autoblog.nl/images/wp2007/Veyron-5.jpg
bu kadar şaşkın ifadesi olan,
bu kadar bitkin, "ooof birader yılların yorgunluğu var üzerimde" bakışlı,
bu kadar miskin,
bu kadar üzgün görünüşlü
başka bir araç yoktur herhalde..
suratı cidden çok kötü
ortakoyde gordum ırenc bı araba
hard topic...
dünyanın en hızlı arabası ve en çirkin arabası:D:D:D:D
hulkla denermi acaba ?
sanırım elemanın baska arabası yok :D günlük araç olarak da bunu kullanıo :D herkes görüo baksanıza
* şaka tabi ki :)