Gelen herkezin ayaklarına saglık gercekten cok guzle bir gundu fotograflar için ayrıca cok teşekkurler hepsi bir birbirinden guzel (Aklıma birsey geldi resimlerin bukadar guzel olmasının sebebi içinde bayragımızın olması olabilirmi)
Gelen herkezin ayaklarına saglık gercekten cok guzle bir gundu fotograflar için ayrıca cok teşekkurler hepsi bir birbirinden guzel (Aklıma birsey geldi resimlerin bukadar guzel olmasının sebebi içinde bayragımızın olması olabilirmi)
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
Helal olsun!!!
Cok duygulandım, bulusmadaki herkesin eline koluna yüregine saglık.
Türk gencine yakısanı yaptınız, hepimizi gururlandırdınız.
Allah hepinizden razı olsun, hepinizi öpüyorum.![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bugün tamgün çalışıyo olmama rağmen işi bırakıp geldim iyiki gelmişim.
Arabama aldığım Sincan'lı genç kardeşler ile çok tatlı muhabbetler ettik şehitlikteki organizasyonda gayet akıcıydı..Saygı duruşu,istiklal marşı,şehitler için kuran okunması vs güzel detaylardı..Fotoğraf çeken arkadaşların eline sağlık..
sipşakcı arkadaslardan rıcam olabıldıgınce foto yuklesınler...ay yıldızımızı daha cok gorelım...belkı gelmeyenler utanır bıraz...
Organizasyonun düzenlemesinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkürü borç bilirim.
Rica ederim AhmetBende sana teşekkür ediyorum
![]()
organizasyonda emeği olan herkese ve özellikle ahmet abime teşekkürleri borç bilirim. Gercekten güzel bir gündü. işe biraz gec kaldım ama sorun değil. 29 ekimde yada 10 kasımda benzer bir organizasyon düzenlenebilir aslında. Fotoğraflar mükemmel elinize sağlık.
katılan gelen herkes olması gerekeni yaptı peki uyduruk bahanelerle gelmeyenler azıcık utandımı?? ne kadar ayıp yaa bu bayrağın altında yaşayıpda bir protesto için 2-3 saatini ayıramıyorsanız yaşamayın kardeşim bu ülkede gidin pkk lılarınıza sahip çıkın...
ankaradaki arkadaşlarımı tebrik ediyorum gözümde canlandırdıgım ankara buluşması daha görkemli daha kalabalıkdı ankaradaki arkadaşlarımdan daha iyisini beklerdim
duyarlı olup orda olanlara bir kez daha teşekkür ediyorum
umarım yarın bizim sayımız dahada çok olur...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
soyle soyleyım senın bu forumdan tanıyabılecegın max 15 kısı vardı orda...ilk aklıma gelenleri yazayım ben eksık kaldıklarımı arkadaslar tamamlasın yoklama alalım gelen gelmeyen bellı olsun...
deatofacar
wts_power
Istilldo
tünayK
alper_vns65
chiefkadir
bladerk
arda_e
RCKid
Bestsi.
.
.
Kursad abinin roportaj videosu;
http://videos.streetfire.net/video/P...lii_715113.htm
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)