User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: GUR 86 Evo X

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı A.G.A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eline sağlık Tolga
    Ek olarak, motorun olduğu karede soldaki kukada dikkat dağıtıyor.
    5. fotoğrafta yukarıdaki çıkış levhasının yarısı gözüküyor, aslında hiç gözükmese daha iyi olurdu.
    7.fotoğrafta tek yön levhası iyi bir espri katabilirdi. Bu haliyle dikkati oraya çekiyor.
    8.fotoğrafta ise gene dediğin gibi levhalar, sokak lambaları ve binalar evoya yoğunlaşmayı engelliyor.
    10.fotoğrafta ise ortadaki boş alanda araç çapraz şekilde çekilebilirdi ve böylelikle kolonlar araca saplanmış gibi gözükmezdi. Solda gene bir levha var.

Tolga'cığım eline sağlık, aslında güzel kareler çekiyorsun ama arka planı bazen görmüyorsun; birde çekimlere bizi çağırmıyorsun, kendine müslüman model

Gürkan, allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.

P.S : Tolga'cığım, umarım kızmamışsındır bana. (ne oldu rig ? )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ek olarak, motorun olduğu karede soldaki kukada dikkat dağıtıyor.
    5. fotoğrafta yukarıdaki çıkış levhasının yarısı gözüküyor, aslında hiç gözükmese daha iyi olurdu.
    7.fotoğrafta tek yön levhası iyi bir espri katabilirdi. Bu haliyle dikkati oraya çekiyor.
    8.fotoğrafta ise gene dediğin gibi levhalar, sokak lambaları ve binalar evoya yoğunlaşmayı engelliyor.
    10.fotoğrafta ise ortadaki boş alanda araç çapraz şekilde çekilebilirdi ve böylelikle kolonlar araca saplanmış gibi gözükmezdi. Solda gene bir levha var.

Tolga'cığım eline sağlık, aslında güzel kareler çekiyorsun ama arka planı bazen görmüyorsun; birde çekimlere bizi çağırmıyorsun, kendine müslüman model

Gürkan, allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.

P.S : Tolga'cığım, umarım kızmamışsındır bana. (ne oldu rig ? )

oncelikle tsk ederm guzel dileklerin ve yorumların için. Son fotoda ozellikle ben istedim o sekilde cekmesini arkada kolonların karısık bi duzende durması hosuma gitti =) tekrar tsk ederim yorumlarınız için. Benim de fotograf konumdaki son fotolarımı yorumlarsanız tsk ederim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)