masallah ne demis gavurlar "so clean, so nice"egsoz ilgimi cekti trafige cikabilirmusun
![]()
arkadaşlar evet arabam sola önden yatık nedenide ön sol amartisörde sıkıntı var yağ kaçırdı evet sol arka tampon düşük nedenide nazarlıkbirde egzos kasisten geçerken değiyormu diyenlere araç sadece otobanda biniliyor
beğenen beğenmeyen herkeze teşekkür ederim
emeğe saygıı gerçekten çok güzel ..
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
tekrar maşallah mustafa.. kazasız belasız günlerde inşallah
tuning turkiyede okumuştum maşallah sıkı araç. Benim merakım egsoz sisteminin detaylarını paylaşabilirmisinz?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
kardeş işte ankara arabası buduregsoz sisteniz gerçekten de çok değişik olmuşş kazasız belasız kullan inş bi gün görüşürüz ankara sokaklarında
![]()
Eskiden tüpçü kamyonlarında eksoz tampon altından çıkardıBirden onları hatırladım 20-25 sene öncesi... Maşallah güzel makina olmuş her şeyi ile... Kazasız belasız kullanın...
kardeşim kazasız belasız çok şık araban var MAŞALLAH.Bazı olumsuz eleştirilere rağmen efendice yorum yapman araban gibi kendininde düzgün insan olduğunun işareti diğer kralcılara rağmen..
Konuyla alakasız sana bir şey sorucam bendede willwood var sendekiyle aynı ötme yapıyormu balatalar..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
hayırlı olsun iyi günlerde kullan maşallah
kaput içi motorun fotoğrafları var mı?
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)