Knkam Masallahlar Surusu senın ıcın Kazasız belasız![]()
maşallah kazasız belasız iyi günlerde kardeşim....çok uzun zamandır araştırdığın bir arabaydı en güzeline sahip oldun gönlüne göre verdi....10 numero si nasıl oluyor diye soran varsa tam karşınızda![]()
meşhur zzpoşetleri üzerindeki halini hatırlıyorum cidden,poliklinik in önünde dururdu...çok güzel bir araba aldın cidden soner,iyide bakıyorsun + resimlerde harika,ee bize Allah kazasız belasız ağız tadıyla,keyifle binmeyi nasip etsin kocaman bi maşallahhh demek düşer
![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
soner senin gibi pırlanta gibi birine allah elmas güzelliginde bir Sİ verdi..allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin..eski sahibi babamların evin arkasında otururdu ve tek kullanıcıydı..sürekli stock tu..çok güzel bir tercih yaptın..kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeşim..benzinin hiç bitmemesi dileğiyle![]()
mükemmel maşallah . .
Maşallah![]()
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.. baskı yapa yapa sattırdık aracı resmengerçekden sevdigim bir kardeşimin alması beni mutlu etti..
gzl dokunuşlar da yapacagına eminim soner..
ilk alındıgı 1992 senesinden beri imrenerek baktıgım ve tek bayan şöför tarafından kullanılan nadir bir arc diyebilirim.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
fotoğraflarda kullanılan teknik hoşbalıkgözümü diyolardı ona tam hatırlayamadım.. araca maşallah çok çirkin
![]()
![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
gerçekten çok temizmiş maşallah Allah kaza bela göstemesin
fotoğraflaro Canon D50 ile çektik 50mm f1.4 objektif ve 70-300 kullandım çekimlerde..
çok teşekkür ederim
hakkın ödenmez erol abi tekrardan çok teşekkürler..
çok çok teşekkürler arkadaşlar![]()
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)