Tiponun şöyle sağ ön üst açıdan üzerinde meguairs 328u35 waxlı şampuanının köpükleriyle birlikte bir "resmini" çeker vede paylaşırsanız çok mutlu olurum
tipomuz çok güzel dursun diye
yanlış anlaşılmasın
sakın
lütfen![]()
ŞOK!
Kamil gecelerde![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
adamı deşifre etmeyin
benım arabanın fotolarını çekerken backstage fotolarnı çekicem
"Wagen"thusiast
tolga 7/24 burdasın ahahaah yolunu buldun gliba![]()
Arkadaşlar şamata gırgır bir yere kadar Benim adım Samet DEMİR.
Beni forumda bizzat tanıyan arkadaşlarım var zaten.
Bu konunun açılması bu tarz yazıların yazılmasının sebebi son zamanlarda bilgi paylaşımı değilde, iki muhabbetlerin dönmesi saçma sapan 50 adamın birden photographer olması gereksiz bir sürü can sıkan şeyler.Herkes bildiği işi yapsın ve bunuda hakkıyla yapan arkadaşlar var zaten makina alınca fotoğrafçı olunmuyor malesef.
Bu foruma kimsenin tavsiyesiyle üye olmadım boş mesaj yazmadım sadece bilgi amaçlı sordum yada cevapladım. Konu açmaya bile kırk kere düşünüp öyle cesaret ederdim.
İllaki herkes birşeyler yazmak zorunda değil emin olun okumakta çok zevkli hergün 1-2 saatimi mutlaka forumda geçiriyorum.Kendimi birşeyler yazmak zorunda hissetmiyorum.
Ama gerçekten gereksiz postlardan boş konuşanlardan sıkıldım. Kendini göstermeye kanıtlamaya çalışan eziklerden sıkıldım.
6-7 kişilik grup her akşam yanyanalar ama nedense forumdan yazıp cevaplıyorlar birbirlerini. Ayıp kendinizi kandırmayın dostlar alışverişte görsün hesabı cidden komiksiniz.
Low-rider özgür ve BOB tolga'ya teşekkür ederim.Beni idare ettikleri için
Bu konuya son postumdur.
Son defa yapıyım bari![]()
![]()
sıradan bir konuydu ilk başta 31. sayfaya gelmiş...
ne zaman kilitleniyor acaba ?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)