Bu sızdekı ıce buyuk sıse olan votka ıce deıl dımı bıldıgımız bıra sısesınde beyaz bır ıcıcek bu?
Bu sızdekı ıce buyuk sıse olan votka ıce deıl dımı bıldıgımız bıra sısesınde beyaz bır ıcıcek bu?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Sabah uyandim, kuzen arabasini bana birakmisti ona bakayim dedim ki Sali gunu oldugunu ve parkettigim kaldirimi sali sabah Temizlik yaptigini animsadimEvet, arabayi cekmisler. Dur cezasindan sonra bir de bu, hadi hayirlisi bakalim bugun ne *** yicez.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Ardeşen balini koydum masaya, kafami cevirdigimde Modern Talkingle kopuyorlardi![]()
![]()
Bal adaletlıydı valla![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Tam 5 saatte NewYorktan Baltimore a gelebildim
Beraber geldigimiz arkadasimin niyeti ince isti ve bitirmeden donmeyecegim diyorduMustafa ve Cagri beni Times square'da biraktiktan sonra yaklasik 1.5 saat yurudum, dolandim bol bol fotograf video cektim..Tabi bu arada bizim elemana ulasmaya calistim ama acmadi teli...Umudu kestim ve penn station a dogru 14 block yurudum.Tam biletimi alirken aradi ve geliyorum dedi...Neyse geldi ve aldi..Tabi ikimizde oluyoruz uykusuzluktan..Redbull + kahve + cips vs..ne varsa deniyoruz ayik kalmak icin..Ciktik otobana heryerde yol calismasi..Bazi yerlerde 35 bazi yerlerde 45mil hiz siniri gecenin 3unde...Uyanik kalmak icin konusmaya calisiyorz ama gozler gidik..Tabi sabah 5e dogru ikimizde yikildik..Durduk biryerde dinlendik vs...sonrasinda eve zor attim kendimi..Yattim simdi yeni kalktim
O kadar ozlemisimki uzun zamandir bu kadar cok yememistim..Evinde misafir eden Cagri'ya ve katilip gunu cok ama cok keyifli yapan Mustafa Ve Bugra'ya cok tesekkur ederim...En kisa zamanda aynisini Baltimore'de benim evde yapmak uzere![]()
Allah muhabbetinizi arttırsın güzel gün olmus![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Afiyet olsun demek bi gün gelsek oralara yabancılık çekmeyiz
Baltimore newyork arası kaç km yada mil
yani istanbuldan neresi kadardır?![]()
Iste 250 mil falan yaklasik olarak. Istanbul'dan neresi olur... Canakkale mi Bursa mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)