Maşallah araçlara çiçek gibilr valla.Seninde eline sağlık adaş çok kıyak kareler var.
![]()
Maşallah araçlara çiçek gibilr valla.Seninde eline sağlık adaş çok kıyak kareler var.
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Ellerine saglık 2xvti güzel olmus![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
eline sağlık gerçekten çok güzel fotolar sedanlar çok iyiymiş gerçekten fakat o kırmızının stopları dışında![]()
hangi ara geldi onlar yamaşallah FJK ya kızımız bizim o avcıların kızı
Ömerm döktürmüş gene eline sağlık kanka
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Yavruuu esas biz teşekkür ediyoruz,yanınızda olmaktan gayet mutluyduk,eve geldim yorgunluk bile hissetmedim vallaTemizlik cila işleri için de elleriniz dert görmesin ALLAH razı olsun arabamı uzun zamanır böyle görmemiştim
![]()
ALLAH cümlemizi korusun yavrum,ALLAH sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah,sizler gerçekten düzgün insanlarsınız iyi şeyleri hakediyosunuz herşey gönlünüze göre olur inşallah.
bizler de bekliyoruz tabi ki burda kalmasın yani,gelmesenizde biz yine geliriz yine geliriz hattrick yaparız valla
Ömer'im ellerin dert görmesin gerçekten çok güzel kareler yakalamışsın umarım fotoğraf çekme konusunda da istediğin yere gelirsin.
ALLAH razı olsun kankaa,ALLAH cümlemizi korusun kardeşim herşey için teşekkürler.. AK'la ilgilencekmişsanki benimkiyle ilgilenmedin
![]()
Caner DEMİRBAĞ
34 FJK 01 Lacivert Sedan Vti ''98
34 GM 8834 Beyaz 207 Rc ''10
34 VA 0284 Kırmızı Sedan 1.4 is ''98
34 VM 8619 Seat İbiza Cupra ''11
34 VR 1706 Kırmızı HB Vti ''98
Eyw. Yavrucum.
Cihan Cevabı Vermiş.
Eyw
Pek Yakın Zamanda
Ev, Araba, İç, Dış, Detaylı... Her Türlü Kanka
Eyw. Canım Ciğerim
Yavrum Benim, Sizin Gibi Düzgün Adamlar Olsun, Her Türlü Herşeye Gözüm Kapalı Giderim.
Rahat Olun, Ben Size Artistlik Bir Gol Atıcam
Sizi Seviyorum, Allah Dostluğumuzu Baki Etsin.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
güzel olmuş eline sağlık..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)