wallaha hazır satılanından daha güzel olmuş![]()
Elinize sağlık,el emeği en güzelidir![]()
çok güzel olmuş eline emeğine sağlık çok başarılı ..![]()
Çok başarılı olmuş e.s,tavandaki bence gereksiz duran o hava girişini söküp,ön tampon altınada yandaki canardslara uygun bir lip yaparsanız araç çok yakışıklı olur kanımca![]()
o malzemeden bana 2 tane A4 ebadında gönderebilir msn borcum ne olur bide boya tutuyor mu bak ben sana canardın orj ölçülerini veiim sende bana 2 tane A4 kadar gönder![]()
Vallahi Helal Olsun Abim . 10 Numara İşlemler
Yalnız Denildiği Gibi Jantların Değişmesi Lazım. 15 İnch Teneke Bile Takılsa Beyaz Renk Araç Kendini Hayli Hayli Gösterir.
Kazasız , Belasız![]()
New Toy! - 41 AJV 325
arkadaşlar yorumlarınızı tek tek okudum ilginize teşekkürler
jantlar 15" bundan 3 sene önce takmıştık o zamanlar göze hoş geliyordu ama şimdi benimde hoşuma gitmemeye başladı biraz maddiyatı düzeltince mat bronz veya siyah 17" veya 16" replika spoon almaya niyetim var
aracın alçaltma konusunda bilmeyen arkadaşlar için söyliyeyim bu araçta 4cm lik H&R yay ve gazlı amart. var ama nedense son fotoda bir hayli yüksek çıkmışyani bu araç tr de tek spor yaylı amart. lada vega daha fazla alçaltmak için kendim colover yapıcam proje aşamasında
en azından ön tarafa
eğer direk 5 veya 6 cm yay takarsak sonuçta ben bir aile babasıyım çocuğum var yani ailemle gezemem ama colover takarsam daha mantıklı
herkeze saygılar sevgiler![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
cok güzel olmuş gerçekten ama bence jantlar arabayı göstermiyor güzel bi jant seçimiyle araba müthiş duurur
ellerine sağlık![]()
Dr.Ecu AntaLya
o malzeme nedir inanki bilemiyorumanca o kadar elime bir yerden geçmişti reklamcılar kullanıyor tabelalardaki harfleri bundan kesiyorlar hatta daha kalınını gördüm 2cmlik
mobilyacıların kullandığı MDF nin plastik olduğunu düşünün beyaz renkte aynen öyle bir şey ama çok hafif
çok esnek pleksi veya mika gibi kırılmıyor ve çok güzel boya tutuyor bende bir arkadaşa söyledi bulurum dedi
yada çevrenizde tabelacı veya reklamcı varsa bulabilirsiniz bende büyüğpünü bulursam aracın önüne lip yapıcam
kolay gelsin....![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
başka bir zihni sinir procesi daha
ladaların tasarım harikası anolog zaman saatleri vardır fotoda görüldüğü üzere teybin üstünde ve ben üzülerekte olsa bu saatten vaz geçtim
yerine bir japondan çıkma ama hangisi olduğunu bilmediğim dijital saati kendi saatin gövdesine yerleştirdim kontağı açınca saat görünüyor
lada armasıda yapıştırdım orjin sanıyorlar
ahanda arabada böyle görünüyor ne kadan manyakça ladada artık japon geni var
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
Vay abim vay yaa... Ellerine sağlık valla.
dijitalin rengini nasil dgstrdiniz
www.honda-tech.com