Osmancığım, çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Olduğundan daha güzel çıkmış bizim kurbağa![]()
Osmancığım, çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Olduğundan daha güzel çıkmış bizim kurbağa![]()
HONDA TECH / / Ankara
Honda Service & Tuning Garage
masallah))
Tünel fotoğraflarını çok beğendim elinize sağlıkMaşallah aracada
![]()
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. 16 yaşındaki bir aracın temizini bulmak ve sonra stock duruma getirmek ve bu şekilde tutmak gerçekten ciddi anlamda emek, zaman ve para gerektiriyor. Üstelik modifiye yapılması konusunda baskılara da dirençli olmalısınız. Velhasıl kelam, zor zenaat
Şu da bir gerçek ki fotoğrafları çeken Osman kardeşim çok yetenekli. Kurbağamın bugüne kadar çekilmiş en güzel fotoğrafları bunlar. Eşim de hepsini çok beğendi ve özellikle tünel içinde çekilenlerden bir tanesinden poster yaptırmamı istedi.
HONDA TECH / / Ankara
duragan pozlardan cok hareketlı fotografları sevıyorum, bide gece olunca tadından yenmıyor.
gece hareketlı fotoyu cekmek cok daha zor ellerinize saglık tebrık ederim![]()
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
Keyifli bir akşamdı,Osman kardeşime ve asistanı Görkem kardeşime teşekkür ediyoruz,
kankamın yeşil gurbaası çok güzel çıkmış,gündüz çekimleride yaparız yakında,,
Şeref kankamın KRC de cırrlop maşallah![]()
bu araba eski sahibinde üzerinde sparco tarzı bir direksiyonla satılan del sol diilmiydi?
komançero garage
mikemmel![]()
gerçeken delsol harika çıkmış konuya girmeden bu kadar temiz olacağını beklemiyordum![]()
tünel fotoları tam katalog çekimi tadında olmuş maşallah 2 aracada![]()
maşallah kermite rengi ayrı güzel kendisi ayrı güzel su hatları desteklicek bi jant ile bence çok daha güzelleşir![]()
yorumda bulunan herkese çok çok teşekkürler.
jant önerilerinde bulunanlara da teşekkürler.
üzerindekiler orijinal del sol jantlarıdır ve temizini bulmak imkansız gibi bir şey. bu yüzden değiştirmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum. bu modelin ellenmemişi ve bu şekilde orijinal kalmış olanının sayısı ülkemizde bir elin parmaklarını geçmez. bırakın jantları herhangi bir yerine dokunmaya bile kıyamıyorum o yüzden.
o değil![]()
HONDA TECH / / Ankara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)