bizim burda zil zurna stock renault 18 turbo var jantları koltukları turbo yazıları falan hepsi yerli yerinde hafif paslanmalar var beyaz renk harika bi alet![]()
bizim burda zil zurna stock renault 18 turbo var jantları koltukları turbo yazıları falan hepsi yerli yerinde hafif paslanmalar var beyaz renk harika bi alet![]()
bahsettiğiniz RX7 Benim kankalarıma ait adı izzet ve yasin (kardeşler) çok iyi arkadaşlarımdır.
Ayrıca kendisi Avcılardaki Kampüsün oralardaki AVCILAR-MEGUIARS ın sahibidir. işindede çok profesyonel kaplama işleri filanda yapıyorlar.
o RX 7 yi neden yatırdığını biliyorum. Kendisi bi arabayı toplamakla uğraşmayı hiç sevmez. Ayrıca yine bu arkadaşımın büyük özel servisleri var. Chery yetkili servisi var.
vs. vs. derler ya terzi kendi söküğünü dikemez. hiç elleyesi yok. bozana kadarda kendi kullandı acayıp sıkıldım ondan reklam olsun diye yatırıyorum diyor.![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Garip.Tamam terzi kendi söküğünü dikemez de tamirci adamın arabası da saat gibi olur..![]()
kullandığı başka arabası var. o araçla sanırım bazı anılarından dolayı süs eşyası olarak yatırmaya karar verdi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ne kadar doğru bilmiyorum ama izmir hiltonun otoparkındada epeydir yatan araçlar varmış
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
bornova da 115 kasa mercedes war,hemde limuzin,arkaaşlarla her gördüğümüzde içimiz gidiyo..rengi sarı orj bbs jant war yatıo![]()
Resimde gördüğünüz mini cooper'dan vardı bizde babamın gençlik arabası yeni araba alınca bunu bizde yatırdık birazda babam ilgilenmedi aradan biraz zaman geçti bi baktık arabayı çalmışlar 2001'de mi ne oldu aradık falan bulamadık yazık oldu.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)