nerede tam olarak o kadar çok araba yatıyorki 5-6 yıldır yatan hummer var siyah..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Maserati gerçekten baya düzgün duruyor uzun süre kullanılmamasına rağmen hangi semtte araç?.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
fatihte araba maserattının tarihi şöyle araba 20 bin mi 30 binde mi ne araba zamanında bi gencin mis genç biraz fırlamaymış bu genç bi trafik kazasında olüyö araba gencin babasına kalıyo sonra ıkı ay sonra babası da ölüyo araba boşda kalıyo hiç bir akrabası flnda yok arabanın vefat eden sahıplerinin ben ufacık cocuktun bu araba garajda yatıyodu hala da yatıyo
beyler kadıköy'deki kırmızı defender'ı biliyormusunuz ? Arabayı 4-5 sene önce topladılar ferrari kırmızısına boyamışlar lastikler arazi tipi jantlar sıfır mis gibi lift kit vinç falan var
geçen önünde park ettiği binaya yalıtım yapılacak diye arabanın sahibini aramışlar ama bulamamışlar.Arabayı al yıka cilala yeni akü+yağ koy devam hiç masrafsız duruyor.
parça parça derken bazen trafiğe artık çıkamayacak durumda olan araçlar oluyor, aidiyet problemi gibi... yoksa araç güzel bir kaporta boya, eksiklerin giderilmesi ve de bakımla 7-8 bin TL ye çok güzel yürütülür...
yaklaşık bir sene önce görmüştüm bahçelievlerde alıcaktık ama nasip olmadı sonradan bulmuşlar sahibini bi otoparkçı almış.
![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)