kaç aydır aynı yerinde yatıyo
![]()
adamı katil eder bunlar
bundan 2-3 yıl önce burda sanayide yatan bir tane beyaz s14 vardı hacizlik falandı sonra haciz kalktı motorsuz bir şekilde 10000tl'ye satıldı diye duydum acaba nereye gitti
yaklaşık 1ay önce mersine gitmiştim orda gördüm çekim dedim ..araçların hepsi bi dükkan da ve önünde duruyor yaklaşık 2-3 senedir kapısılarını açan bile yokmuş ..içerde arkadada pek gözükmeyen toyotanın arkasında RR ve mg cabrio var .resimler biras kötü ama idare eder..halbuki 4sle çektim kötü çıkmış :S
![]()
araçların hepsi resimdekiler ..bi RR var bir MG cabrio var ..mitsubishi 3000gt var porsche boxer cab. var herhalde techart değildir :S.. ..bide modelini anlayamadığım toyota ve acura var ..bide resmini çekmeyi unuttuğum beyaz bi jeep cherokee var..
nedir bu galerinin hikayesi acaba bilen varmı ?
Olabilirde hiçmi akrabası eşi dostu karısı oğlu yok bu adamın sanmıyorum...Bilinçli terkedilmiş olabilir bence.
mg nin detaylı fotolarını gerçekden çok görmek isterdim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Galerinin hiç mi arayanı soranı yokmuş çok nadir araçlar var aralarında![]()
oranın hikayesi öğrenilir yandaki esnafa sorulsa burda kim var kimindir nedir necidir diye yanındaki esnaflar bilir ordakilerin kim olduğunu.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)