126bis okmeydanında bir tane cabrio kırmızı var. birtanede normal var sokakda sabit duruyor
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
abilerim resimleri mevcut mu acaba ona göre gidip bakmak istiyorum teşekkür ederim şimdiden
Fast
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
47-52 model Chevrolet Advance Design arası bu çok yüksek ihtimalle, satmayı düşünüyorlar mı aracı bilgin var mı?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Eğer olurda denk gelip konuşursanız durumunu öğrenip bilgi verebilirsen sevinirim.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Temsili foto:
Ahmedin dediği gibi o civar yılların Chevrolet 3100 (Pick-up) modeli![]()
Ben de bundan 5 sene evvel Konya'da (doğanlar mah. civarı) paslı bir garaj kapısı aralığından baktığımda aynısının kırmızısını görmüş, acayip heyecan yapmıştım. Sonra araştırınca sahibinin eskiden Chevrolet bayii olduğunu öğrenmiştim. Daha sonra kendisiyle tanıştığımda zır-orjinal diyebileceğim kondüsyondaki 1952 Chevy'sini incelemiştim. Hala yerinde durur mu bilmem ama staddan tren garına doğru giderken sağda bir binanın geniş vitrinli camekanının içinde yatıyordu yavru. Aynı adamın W126'sı da görülmeye değerdi...
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Bu Konya'dan çok enteresan arabalar çıkıyor zaten, hakikaten şaşırıyorum..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)