Süper. Peki cooler ı içeriye o kadar uzağa koymanın özel bir nedeni var mı?
Süper. Peki cooler ı içeriye o kadar uzağa koymanın özel bir nedeni var mı?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
fox body tam gazsız 9 saniye maşallah
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Eyvah yahu cok iyi olmus..ismail abiye rakip geldi yeni![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
kafamdan buyuk turbosuu var masallahh basarılı bır calısma olmus![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Guzel valla, ellerinden oper burasi
Ooo Cem Bey6 sene oldu, yakinda gelcem hep diyorum ama bir turlu nasip olmadi daha, kesin artik gelip biraz hasret gidermemiz gerek
Video oldugunu nerden biliyorsun? :P Video edit bilgisayarini formatliyorum shu anda, o biter bitmez video montajlarina basliyacam.
Su/Hava Sogutucusu (water/air intercooler). Bagajda benzin deposununda su deposuda var, icine buz + su ekleniyor vede bu havayi sogutuyor. Depo bagajda oldugundan sogutucu da arabanin icinde, bunun herhangi bir hissedilir dezavantaji soz konusu degil.
Sofor tarafinda olan kisimi su deposu, yolcu tarafinda olan ise benzin deposu.
On kaldirmayi bosver, cok sert bir kalkista eger dikkat edilmezse takla atma imkani cok yuksek, sokakta surdugunden "wheelie-bar" denilen olaydan takmiyor bu arabaya.
Ya arabayı geçtim, ilk ağızdan bu bilgileri duymak gerçekten çok güzel. Çok teşekkür ederim kendi adıma.
ooo cok güzel yanlış anlamayın ama meraktan soruyorum turbo ordan yeterli havayı cekebiliyormu
www.egeturbo.com
Turbo asker
Bu canavarın şanzumanı nedir ? yada bu kadar güçlü makinalarda amrikada otomatik şanzumanlar kullanıyorlar.
Bununla ilgili bilgisi olan varmı ?
Boxer in side
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)