maşallah 10 numara
Hako 10 numero olmuş kardeşim, jant gunmetal kaliper lambo turuncusu olsun bakmaya doyamassın
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
allah razı olsun topragımneresindensin diyarbakırın?
saolasın kardesım,gercı sen krallarını goruyosundur orda ama bızde bıseyler yapmaya calıstıkegsoz sesim ınanılmaz cıkıyo onun ıcın pek sıcak bakamıyorum 4 cıkısa zaten..
gayet memnunum
allah razı olsun kaanım,valla arkadas ps yapmıs ordakı bmw csl jantı ınanılmaz hosuma kaçtı belki onu takıp dediğin gibi yapıcam
allah razı olsun kardesım saol
allah razı olsun ahmet abımvalla en kısa zamanda bıtırıcem ınsallah arabayı
sokerız kardesım biçok kişi senınle aynı goruste![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
aracın cok şık olmus kardesim hayırlı gunlerde kullanmanı dilerim...
saminin eline koluna sağlık cok guzel bi iscilik cıkardı ortaya ama hakkını vermek lazım cok ugrastı arabanında hatları keskin olunca tabi normal
bu arada sami benim 15 yıllık Cocukluk arkadasımdır mahallemdeki otocam ve film dukkanında cıraklık yaparak basladı bu ise zamanla kendini gelistirdi...
bir anımızı anlatmak istiyorum mesela pazar gunleri ustası gelmezdi kendisi acardı dukkanı ve sami kafasına koymustu arka cama tek parca film yapmayı basaracktı o zamanlar yeni yeni ogrendiği icin 2003 yılından bahsediyorumtek parca cam filmini yapamıyordu
benim arabamı daha dogrusu babamın arabasınıkobay olarak kullanıyorduk samiyle tek parca film yapıp yapıp sokuyorduk her hafta saatlerce bununla ugrasıyorduk vs simdi bakıyorum neler yapıyor nereden nereye azimli cocuk ama o huyunu cok seviyorum hey gidi gunler hey
bende herkese tavsiye ederim ismimi soylediğiniz anda mekan sizindir![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
valla şimdi baya baya iyi yapıyo işini sami,heryerde söylediğim gibi Folio king ailesi yeni mekanım![]()
saol allah razı olsun insallah dilediğimiz gibi yapıcaz
eyvallah
allah razı olsun dostum saol![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
Yıkılıomasallah
![]()
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)