hacı maşallah harika görünüyor allah ağız tadıyla binmek nasip etsin ...
hacı maşallah harika görünüyor allah ağız tadıyla binmek nasip etsin ...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
allah razı olsunvalla folio kingdekı samı kardeşime gokhan abime cok tesekkur ederım özene bözene yaptılar aracı..beğendiğine sevındim
allah razı olsun dostum
allah razı olsun kardeşim saolasın
allah razı olsun dostum cok saol
allah razı olsun dostum kanat gelicek insallah araba tam bıtmeden cektık ınsallah diğer parçalar gelince tekrar bı cekım yapıcaz
saol armagan teşekkur ederımsenın canavar kadar olmasada ugrasıp yapıcaz ınsallah bıseyler
![]()
aynen kardeşim
allah razı olsun dostum evet bayadır aklımda olan bıseydi
allah razı olsun dostum,valla haklısın ıcımde kalacagına yapayım dedım basladık güzel olmustur insallah
aynen çok uğraştı folio king aılesı,allah razı olsun bin kere
eyvallah kardeşim
allah razı olsun dostum
bide öle denerız kardeşim ayıpsınsaol yorumun ıcın
valla içime sınen tek renk buydu,yorumlardan yanlıs bır tercıh yapmadıgımı anladım,saol dostum
tesekkur ederım allah razı olsun
bu hafta içi tüm eksıklerını gidericez insallah
eyvallah kardeım saolasın
allah razı olsun kardeım ne kadar ugrastıklarını gormussundur ozaman![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
allah razı olsun sercanım saol kardeşim benim
insallah yapıcaz hafta içi allah razı olsun
eyvallah kardeşim saolasın
salihim sende begendıysen guzel ıs yapmısız demektır saol dostum allah razı olsun
allah razı olsun,inşallah yapıcaz 4lü egsozu ses değişmesse öle bırakırım
eyvallah dostum saol
allah razı olsun kardesım cok saol
sökeriz kardeşim aynaları sorun değilallah razı olsun bu arada
yunus emre kardeşimsinher anımda yanımdaydın allah razı olsun lan senden
![]()
saol dostum tesekkur ederım
allah razı olsun kardesım cok saol
beyaz jant degısık vallaallah razı olsun dostum saol
allah razı olsun denız cok saol
amın allah razı olsun dostum cok saol
abim allah senden bin kere razı olsun her anımda yanımdaydın,herşeyime koştun yanlız bırakmadın,bu kaplama işine vesile oldun hakkını hakikaten ödiyemem ama sana iyi bir kardeş olmaya çalışabilirim zafer abim ADAMSIN
allah razı olsun cok saol
eyvallah faruk cok saol dostum
eyvallah kanka cok saol senın canavar kadar olmasada yapmaya calıstık bıseyler
saol dostum tesekkur ederım![]()
ilk önce maşallah çok çok güzel olmuş...kendi fikrimde egzoz bence kötü durmuyor sesindende memnunsan sırf görüntü diye hoşladığın seside kaybedersen içine sinmeyecek bu sefer ii düşün
jant konusu en güzelini zaten seçersiniz seçenek bol şu bu olsun diye fikir vermeye kalkarsam çok model çıkar ama renk olarak gun güzel olur bencede kaliperlerde sarı yada turuncu derim kırmızı artık ayağa düştü...ps ile jant kaliper işleri sana fikir verir aslında yaparsanız paylaşıp fikir alarakta daha rahat karar verirsin aslında tekrrdan maşallah
yorumun için çok tesekkur ederim ancak ps kullanmayı bilmediğimden hatta bırak ps'u bilgisayarı zor kullandığımdan deneyip göremiyorum,kalper konusunda hemfikiriz kırmızının bi espirisi kalmadı bana görede jant işi ise şuan boyama ile yatinecem çünkü takarsam ıyi bişey takmak istiyorum ve şuan bütçem buna elvermıyor ne yazıkkı,![]()
ben becerebılırsem yapmaya çalısırım ps eger beyenırsem koyarım burayada ; kı anlayan arkadaslarda varsa jantları gun yapıp kalıperlerlede oynarsa nasıl durur fıkır olur sanada bızede. corvetinmi var derdin varkolay gelsin hayırlısı olsun
araç yapılırken folio king de gördüm bende. o arkadaşların bu işte yeni olmalarından dolayı ins güzel yapmayı başarırlar güzelim aracı diye içimden söylendim ama gereksizmiş.
yani çok güzel işçilik çıkarmışlar helal olsun valla. hem bu kadar yeni olup hemde bu kadar iyi kapladılar. o tamponlar o kadar sıkıntılıki kaplanması gerçekten zor bi işçilik istiyor ve tek parça kapladılar kusursuzca ellerine sağlık.
aracında tam nokta atışı renk seçtin süper oldu. hayırlı uğurlu olsun. maşallah makina yakıyor.
kaliperler lambonun turuncusu konusunda herkes hemfikir galiba.
araçla ilgili eleştirilerimse: eleştirebileceğim hiç bişey yok kusursuz![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
allah razı olsun rıdvanım senı arıycaktım bi ürün için zatenjant konusunda ıkısı arasında karasız kaldım sence hangisi?
valla çok makbule geçer kardeşim saolasın
valla okadar güzel temiz insanlarki arabamı kaplamalarını geçtim,çok ıyı arkadaşlar kazandım,ya adamlar gercekten işlerini severek yapıyorlar,beğenmedikleri yeri cart diye söküp atıyolar,ben aha canavar olmuş dediğim yerde yok abi bak surda bi nokta var deyip caaarrrrt yırtıp atıyo!! yeni olmalarına rahmen kısa zamanda çok iş geldi Folio King'e neymiş demekki sadece bu işi layıkı ile yapan bi yer daha varmış,sadece maslak ve karsıdan ibaret değilmiş..ben bundan sonraki araçlarımı güzü kapalı emanet ederim,keza benim aracımdan cok kendi araçları gibi ilgilenip hazırladılar,burdan kendilerine birkez daha teşekkür ederim,ve bu işi yaptırmak isteyen arkadaşlarıma tavsiye ederim..
bende konsolu kaplatıcaktım megane rs in ama piano black boyaya karar verdimboyamicak olsam bende oraya giderdim muhtemelen.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Hakan renk fenalarda....Birde hangi model jant olursa olsun gun metal yapinca noktayi koyarsinEgzost sesinden fln memnunsan bence hic degistirme boyle kalsin...Gayette guzel duruyor.
hako maşallah kardeşim...
jantları siyah yapıp kaliperleri sarı veya mavi yap bence bro..gunmetal arabayı cok boğar gibi geliyo bana..
Only Flying is Better...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)