Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
[IMG][/IMG]
Ne zamandır foto çekmiyordum arkadaşım rica etti pasımızı attık KTB Mini;
![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
2008'den beri arabalarimi 2 araba arasina parketmiyorum.Bizim milletimiz mal kiymeti bilmedigi icin altinda ferrari bile olsa daan diye vuruyor kapisini.Sonra bir bakmissiniz haritaya dönmuş ip gibi kapiniz.En son mercedesimi satarken ki 4 sene bindim,arabada 1 tane bile kapi gamzesi yoktu alanlar inanamadi ki aracta lokal boya dahi yoktu.1 sene dacia duster kullandim onu parketmedigim yer kalmadi yuksek oldugu icin biraz kurtarsada kapilarinda gamzeler var.Simdi BMW aldim yine eski aliskanliklar geldi.Avm ye girince ya 2 kolon arasi ya en alt katlardaki bos yerler yada 2 arabalik yere park ediyorum.Cogunlukla musaitse köşelere capraz parkediyorum.En olmadi uzak biyere önlü arkali 2 arac arasina koyuyorum tamponlar sorun degil plastik.Daha taksiye binecek kadar uzaga koymadim ama epey yurudugum oluyor.Yalniz degilsiniz.
Aynisi bende de var. Şirket araçlarinin yanina asla koymam. İlla koycaksam aracinin değerini bildiğini tahmin ettiğim, temiz, cilalı, basık, app li falan gibi kıstaslara uyan araçların yanina koymaya çalışıyorum)
her girdigim avmnin direk en alt katına yada izin verilebilen en alt katına giriyorm. 3lünün ortasına koymam sagı yada soluna koyup kıcı capraz sekilde kolonun yanına verince kapı baca bebek arabası alısveris arabası türevleride dokunamamış oluyor.
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)