Uploaded with ImageShack.us
Personas for Firefox | Personas Search Results for peugeot
resimedki peugeot stripes![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Anıl fotoğraflar gerçekten çok iyi olmuş.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
brette abi tesisatın süper
cixboy biz orta okuldayken bu teypler ulasılması zorduyawbunu gören hırsızlar ozaman minietekli hatun görmüş gibi gözleri dönüyordu kafası olmasada gövdesini çalmak içinde kaç kere girdiler arkadaşımızın şahininie
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
aynen kardeşim bende vazgeçemedim şu 5 ayda elimden 5 tane üst seri teyp geçti hiçbiri 8600 ayarında değildi bende bozulana kadar kullanıcam bunu hatta temiz bulursam yedek alıp koyucam kenara
yorum süper kardeşim teyp hırsızlarının birinci önceliğiydi valla şu an bile tedirgin oluyorum gövde araba kalıyor yapçak bişey yok
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Brete abicim o pıooner ts-520 mıdlerden bulabilme ihtimalim varmı ?
kardeşim her gün sahibindende kovalıcan denk gelirse mavi kutulu al diğerlerine hiç bulaşma hepsi mantar çin malı, birde 2. eline bulaşma sargılı oluyo genelde veriyolar bunları anfiye fazla yüklendinmi yanıyor ben zamanında yaktım bir takım içim yanmıştı dumanları gördüm aynadankutusunda sıfır bulursan eski logo piyasası 150 lira denk gelirsem haber veririm
Anladım. Sıfır Bulmak Biraz Zor Gibi Geliyor , Ama Temiz Orj İkinci Elde Bulabilirsem Alabilirim Doğan SLX Kullanıcam Ne Zamandan beri aklımda ama birtürlü kısmet olmamıştı eklediğin resimi görünce aklıma geldi eğer bulursan veya denk gelirsen abi haber edersen sevinirim. teşşekürler![]()
ben ilk şahin vardı pederin ona aldım 98 yılında 37.000.000 para vedim deli paraydı o zamanlar gerçi hala deli para geçen sene bunları buldum sıfır kutusunda 175 tl verdim kokusu bile başkaoluyor sahibinden de adam benim üst mahallede oturuyormuş kısmete bak ben hergün ilanlara bakıyorum zaten denk gelince link atıcam sana
Ahaha Kokusu Bile BaşkaAbi Ama 175 150 Filan Biraz Ağır Olur Mıd İçin Yani Etmez Diye Demiyorum Kesinlikle Hak Eder Ama Ben Arabayı Alıp Satıyorum Birisi Fiyat Veriyo Satmıcam Diyorum satıyorum üstündeki gördüğünüde sökemiyorum sen bana güzel bi ikinci el bulda bende sana tatlı gönderim uygun fiyatlı olursa ahaha
![]()
tamam temiz bişeyler bulursam izmirde denk gelirse gider bakarım valla 2006 dan beri 5 araç değiştirdim kablolardan başka bişey bırakmam üstünde parasını alcak olan adam vermiyorcihazların bana ters o işler valla bi kere tss ile müzik dinlemeye alıştınmı başka tiz ler kesmiyor hem mid hem tiz çaldığı için acayip netlik sağlıyor müzikte sende satarken sök cihazlarını parayı sokakta toplamıyoz babamızda zengin değil kendimiz alıyoz çalışarak
![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)