25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
saol valla senden görünce rizomaları kıskandım bende aldımbi hyperpro direksiyon amortisörü kaldı o da yolda 1 hafta içinde gelmiş olur
hem başın sağolsun hemde geçmiş olsun ali valla dikkatli olmak lazım bende geçende bi arabaya arkadan yazılıyodum sağımda ki araba farkedip yol verdi öyle yırttım
r6 biraz sert ama eğlenceli motor bende power commanderi daha bağlamadım diye alt devirler cacık ama üstlerde zevk veriyo![]()
saolsın 600rrla birlikte tekerde kaldırıma cıkıp elektirik direğine kafasını carptı kask yoktu kask olsa şuan aramızda olucaktı...
R6 cok sessiz bir motor orası beni bitiriyorbenim kullandığımda bundan vardı
bi abimiz yeni gsxR600 aldı limited edition two brothers black series var üstünde inanılmaz bir ses var 2 tane r6 sesini çok rahat bastırır yanibu aralar ona biniyorum catara patara valla ateş ediyor
![]()
tekrar başın sağolsun valla çok üzüldüm.. bazen short tshirt terlik biniyorum ama yinede kafama kask takıyorumama terlikte sakat oluyo bi kere otobanda düşürdüm terliği çıplak ayak kaldım öylece floryada
r6 nın orta susturucu sesi çok kesiyo komple egzoz yapınca sesten durulmuyo valla bazen acaba kafamda kask yok mu diyorum sesten dolayı kask bile işe yaramıyo beynimi zorluyo
2008 2009 2010 2011 Yamaha YZF R6 GP Style Underbelly Full Exhaust System With Carbon Fiber Trim
benim en çok beğendiğim egzoz markası taylormade seneye yaza bi s1000rr alırsam direk ona alıcam biraz pahalı egzoz ama tipi falan çok iyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)