aldık taktık haftayada low-rider antalya şubesi gibi gezicem inşallah![]()
![]()
basınca birde jant lazım olacak ama bakıcez tenekelerle gezmek mecburiyetindeyiz bu kış
![]()
aldık taktık haftayada low-rider antalya şubesi gibi gezicem inşallah![]()
![]()
basınca birde jant lazım olacak ama bakıcez tenekelerle gezmek mecburiyetindeyiz bu kış
![]()
o stoplardan bir an önce kurtulmalısın bence,olmamış.Karbon yan kuşakları söylemeye bile gerek yok,genede kazasız belasız.
stoplar değişik güzel olmuş geri kalan yazıları karbon bandı falan söküp öylece yere basarsan çok daha güzel olucaktır..
Şimdiki işlemler jant ve basıklıkla gösterir kendini. Gibi.
sağolun sanayiye bıraktım bugün cumartesiye anca alırım motorun normal bakımları devam geri kalan ön takım arka torsiyon bütün ağır bakımları yapılacak sonrada düşürülücek kuşaklar ocakta sökülecek
aracı basıp güzel bir jant takımı ve camada orta yollu bir film atarsanız daha iyi durur stoplar o zaman kendini belli eder şuanda pek gözüme hoş gelmedi açıkcası
Bu kasa Broadway'lara göre bu tip stop mu üretilmiş?İlk kez gördüm doğrusu..Mako üretimi mi?
Yorumlara teşekkürler Stoplarla ilgili bir problemim yok sıkıntım gündüz gözüyle parkların çok cılız kalması bu yüzden ilerleyen aylarda "Led" Döşeyeceğimden TR de tek olucak inşallah Ledleri aldım bile öyle diyeyimsadelikten yanayım ama bir hevesle kuşaklar oldu sökülecek,jant kapakları değil cumartesi 15 jant deneyeceğim beğenirsem güzel birşeyler almayı düşünüyorum
low rider arabası gibi yap
amerikayı yeniden keşfetme![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Stoplar renkli bir araçta daha güzel dururdu haklısınız.
15 güzel bir jant ile düşürdüğümüzde görücez.
Carbonları sökme zamanı geldi Kadir![]()
#eksikpazar
Stoplar kötü değil bence, şeritler de öyle.
Fakat bu işlemlerin kendini gösterebilmesi için çıtaları gövde rengi yapmanız taraftarıyım.
Alçaltma+jant ile de tamamlanmış olur.
Kazasız belasız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)