Maşallah.Fotoyu çeken arkadaşın emeklerine sağlık.Güzel kombinler sunmuş bizlere.Ayrıca 2.fotoda Golf o kadar kendinden emin bir duruşla poz vermiş ki;en çok ta o fotoyu sevdim.Mekan ise bu kombinlerin oluşmasında ayrıca etkili olmuş..![]()
Maşallah.Fotoyu çeken arkadaşın emeklerine sağlık.Güzel kombinler sunmuş bizlere.Ayrıca 2.fotoda Golf o kadar kendinden emin bir duruşla poz vermiş ki;en çok ta o fotoyu sevdim.Mekan ise bu kombinlerin oluşmasında ayrıca etkili olmuş..![]()
maşallah güzel araçlar...
başlıkta cupra-"R" görünce heyecanlanmıştım![]()
Only Flying is Better...
timu sen piştin artık
golfün jantları güzelmiş bodykiti de çıkarırsa süper olur![]()
Maşallah çok güzel kareler. Golf'n rengide çok tatlı görüyünor.
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Golf'un jantlar kucuk kalmış. Birde bodykiti çıkarsa çok daha basarılı olucak bencede.
Ali Can Calis
hem mekan seçimi hem fotolar hem araçlar gerçekten çok başarılı olmuş,,özellikle ilk foto,, gerçekten tebrik ederim kardeşim ellerine sağlık,,,severek izliyoruz
![]()
maşallah maşallahtimu ellerine saglık bizi kırmayıp gelip yardımcı oldugun için çok saol
![]()
Maşallah..
araclarda cekimlerde şahane elinize sağlık maaşallah kazasız belasız![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
çekimler ve araçlar çok güzel ellerine sağlık![]()
harika fotolar harika araçlarelinize sağlık
![]()
ya timu bildigin 7.2 mp basit bi dijital makinayla bu fotoları cıkarıyosun ya helal olsun sana kardeş ya![]()
Maşallah çok güzel araçlar ancak Golf bir başka duruyor konu ile alakası yok ancak bu ikisi arasında drag de roll da vs. hangisi alır ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)