Bir video koyalım önce
YouTube - Driving the Alps - BMW 335is European Delivery Trip
Antalyadan bir kare ile başlayalım
![]()
Bir video koyalım önce
YouTube - Driving the Alps - BMW 335is European Delivery Trip
Antalyadan bir kare ile başlayalım
![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
yılan gibi yollar![]()
valla hemen hemen hiçbirinin adını bilmiyorum1-2 tane vardır bildiğim
antalyadakinin de nerye çıktığını bilmiyorum ama türkiye pist şampiyonası antalya cadde pistinde o varyantta gazlayan lancia delta,reno 21 turbo, sierra cosworth gibi yarıl otomobilleri olduğunu biliyorum![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Amasra yolu Favorimdir. 2. yolda geyikliye giden yok çanakkalede asfaltları bu kadar iyi olmasada zevk verioviraj olayları
Belki hatırlayanınız olur.Fıfth gear'ın bir bölümünde tıff needel beyaz m3 test ediyordu.Dubaiydi sanırım veya arap emirliklerinden bir yer..Orasıda çok güzelhatta başında the Chemical Brothers- galvanize çalıyordu
buldumbu yolda çok güzel
TR'nin en iyi virajları bence;
Fethiye-kaş kalkan
Marmaris-datça
Gelibolu civarları
süpürgelik rampası
rize aydere çıkan kaymak asfaltlı bol apex li yol favorimdir...
[I******MG]http://img3.imageshack.us/img3/582/img4327w.jpg[/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
ilk mesajdaki paganiden hemen önceki fotodaki yol yunanistandaydı diye hatırlıyorum.
manavgat-konya yolu güzeldir mesela, korkutelinden denizliye inişteki virajlar güzeldi 2 yıldır yol yapımı/genişletme çalışmaları var ama, kaz dağlarını severim bide en çokgelibolu-eceabat etabı da ciddi derecede güzeldir
şuanda antalya-istanbul güzergahında burdura gelmeden önceki virajlarda güzeldir, çok zevkli apex yapılabiliyor![]()
yalova çınarcık armutlu yollarıda cok güzeldir yazın sürekli kullanıyorum dar olması haricinde cok zevkli gecen sene yol genişletme yapılıyordu bu sene eminim daha zevkli olucktır![]()
www.vava.cars
şu fotograf boyutlarını düzeltin bazıları hayvan gibi büyük !
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)