İyi dilekleriniz icin tsk ederiz. Asama asama resimlerini bu konudan paylasirim
İyi dilekleriniz icin tsk ederiz. Asama asama resimlerini bu konudan paylasirim
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
cok guzel renk ıscılıkde bır o kadar guzele benzıyor sevıyorum bole projelerı bıtmıs halını merakla beklıyorum masallah
Suat Otomotiv
Evet bugün aracin içide astarlandı.
Farklı birşey olsun diye aracın içini bu renk bırakıyoruz.
Metalik içe attirmayi istemedik zaten bu astarda 2-3 kat atildiği için daya iyi olucağini metalik renklerin çiziliceğini için bu renk biraktik.
Çamurluk içleri arka tekerlerin üst tarafi meges veya teresondu tam isnimi hatirlayamadım .
Boyadan cıktıktan sonra altı tazikli ve ilaclı su ile yıkıycaz tereson işlemini aracin altinada yapicaz.
Yarin kapı içleri boyanıcak. Perşembe günü takılır. Cuma yada cumartesi artık boyaya giricez.
Bugünkü resimler bunlar. Arac içine atılan Astar 2-3 kat oldugu için parlak olabilir ama diştaki ile ayni görüntüde resimlerde biraz farklı cıkmış.
![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Maşallah gayet guzel gorunuyor,şayet bu kadar arabayı soyupta ön camın sökülmemesi büyük eksiklik diye düşünüyorum..Kolay gelsın.
- K -
________
Dr.Ecu
Hayırlı olsun tekraran,bu kadar sökülmüşken,ön göğüs ve camda sokülse güzelcene heryer temizlense daha güzel olurdu diye dedim.Anlayısınız ıcın sızede tesekkurler,ınsallah ıstedıklerınız gerceklesır kazasız belasız guzel gunlerde kullanın.Maşallah tekrardan.
- K -
________
Dr.Ecu
gercekten tebrik ederim iyi cesaret ben yapamazdım gerci ustanı bulmussundur oda cok onemli toplaması var daha resimleri merakla bekliyoruz
Emeklerinize sağlık.Çİzilmez vernik demişsiniz önceki sayfada biraz bilgi veririmisiniz malzeme hakkında?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)