önden görünüm harika, arka ledli stop fena...ama az bişey daha düşük olsa yıkılır:)
maşallah kazasız belasız...
Printable View
önden görünüm harika, arka ledli stop fena...ama az bişey daha düşük olsa yıkılır:)
maşallah kazasız belasız...
kazasız belasız masallah fotolarda arabada cok guzel : )
Maşşallah mustafa abi jantlar değişince cok daha güzel olucak :D
Ellerine sağlık sedat abi. :)
Maşallah bir focus fanatiği olarak gördüklerimin en iyilerinden Allah kazarız belasiz kullanmak nasip etsin
Masallah gordugun en iyi focuslardan bitanesi :) Cekimlerde cok guzel olmus katalokluk ;)
Gozumde siritan tek sey xenonlar. Imkan varsa eger mercek+4300k gercekten cok orjinal ve sade durucaktir. Bide biraz daha basik oldumu tamamdir.
Elıne saglık mekanlar cok guzel olmus arabayla uyumlu olmus,focusa da masallah
Aracı biliyorum bir kaç kez oto yıkamada denk geldip sohbet etmiştik sahibiyle, gerçekten çok başarılı maşallah :)
gördügüm en iyi focuslardan biri maşalllah kazasız belasız sürüşler...
jant hakkında bilgi verirsen sevinirim..? ölcü ve ebatları, jantı bulabilirmiyiz..?
bence offsetli jant olursa yıkım olur :)
Nazar değmesin inşallah çook güzel.
Harika görünüyor önü arkası herşeyi. Biraz daha basık olsa nokta olur. Ellerine sağlık:)
maşallah çok güzel olmuş (: bu karlığı nerden temin ettiniz yada yapan var mı ?
Bu kasa focuslar çok güzel Nazar değmesin maşşallah
herşeyiyle tadında olmuş.çekimlerde çok başarılı kazasız belasız...
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkürler elımden geldıkce yakısanı yapmaya calısıyorum . jant konusunda aklımda cok guzel bı jant ver eger o olmassa 16 bbs rs takıcam ıcınıde uyumlu bır renge boyatıp takarım . xenon larda araca 3 takım xenon takmıstım 30 000 k bunlar gece cok ıyı bır gorunusunu var bana gore ve cok ıyı aydınlatıyor ..orjınal farlara mercek takarak devam edebılırım. :) basıklık ıse bundan baska yapamam cunku 15 jant takınca en ufak cukurda altı vuruyor lastık aralarına zar zor 1 parmak gırmesıne ragmen bu sekılde duruyor :)
maşallah.uzun zamandır gördüğüm en temiz ve en güzel şekilde modlanmış focuslardan biri.tebrik ederim...
Gerçekten çok güzel ve hoş olmuş.Arka taraf biraz boş kalmış gibi geldi bana ama bilemiyorum,ön tarafada dicek söz bulunmaz zaten çok şık duruyo.Maşallah allah nazarlardan saklasın..
kazasız belasık şık :)