turkişşş cörmın yapcam ben ön 9 arka 8 :D
senın bmw yıde csl lıcez az kaldı :D
Printable View
Artık bir tane düzgün bir jant takmak gerek mustafa :) kafadan duruşu bitirdi beni acayip tatlı duruyor maşallah :) sedat eline sağlık kardeşim seninde harika pozlar çıkmış :)
cok iyi maşallah.
Maşallah çok beğendim tampon altı seat cordoba eki sanırım çok yakışmış derin kısımları siyaha boyansa yada kesilse daha güzel duracaktır.
Birde sinyaller bana fazla geldi tampon yada far içindekiler iptal olsa daha güzel olur.
dostum aynı seylerı dusunuyoruz senınle ben alt ekın derın kısımlarını ya kestırcem hava gırısı olsun yada sıyah kaplıcam derınlık vermesı ıcın. sınyallerde gece sadece sınyal ve sis yanıkken cok ıyı duruyor german stylee modunda kalmaya calısısam :) tesekkur ederım ıyı yorumların ıcın
gördüğüm en etkileyici ön tasarımlardan biri ford bu kasayı bu ön tasarımla tekrar makyajlasa çok satar:))
maşallah araçta fotolarda çok güzel:icon_tup:
maşallah gördünm en gzl focuslardan birii kazasız belasızz...
maşallah şu anaa kadar gördüğüm en güzel focus :)
eline sağlık aracada ayrıca maşşallah
herkese tesekkurler arkadaslar elımınden geldıkce yapmaya calısıyrum fordcuyukk :)
çok güzel olmuş özellikle önden harika ,,fotoraflarda bi o kadar başarılı...............
Maşallah ya araç harika kazasız,belasız..
Fotoğraflara söylenicek söz yok ellerine sağlık abi.
Maşallah guzel olmuş.. Allah kaza bela vermesin..
Çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın :)
Maşallah.Kazasız belasız binersin inş.
onden durusu mukemmel duruyor cıvıl cıvıl allah kaza bela vermesın bıraz daha jantı falan kozmetıkle oda olur tekrardan masallah