kanka masallahı var focusun :D dün biraz girdim kanına msn de.. konuştuğumuz olayı yapmak lazım.
Printable View
kanka masallahı var focusun :D dün biraz girdim kanına msn de.. konuştuğumuz olayı yapmak lazım.
Seker birsey massallah
fotoğraf yorumları için teşekkürler arkadaşlar :)
Fotoğraflar cok güzel onlara diyicek bi kelime bulamıyorum cekenin eline sağlık :)
arac içinde jantları dısında harika olmus dicektim ama 27. takım oldugu için onlarada birsey diyemiyorum :D
maşallah çok tatlı olmuş tam kıvamında :) allah nazarlardan saklasın :)
saolın arkadaslar guzel yorumlarınız ıcın ama aracın böle güzel gozukmesınde sedatın da cektıgı resımlerın payı cok . jantlar sorun deıl hafta ıcı gıder ofsetlı bırsy takarım artık cok oldu bu jantlar 2 haftadır duruyor degıstrmek lazım :)
fotolar ve araç çok güzel.yapımda ve yayında emeği geçenlerin ellerine sağlık :)
maşallah araca araçta bi german havası güzel bi ofsetle çok daha güzel olur bence:) ve bence siyah ağırlıklı bi ofsetli düşünülmeli :) ve ön lipte bi acayiplik var gibi değişik bi kombinasyon düşünülebilir :) ama yinede bu kasada bu güzellik ellerinize sağlık çok iyi :)
Maşallah.Çekimler de güzel;araç ta..Yalnız arabanın önü açırı turuncu gibi.=)
Masallah :)
saolın arkadaslar ıyı yorumlarınız ıcın en yakın zamanda ofsetlı jantlarla donerım :)
Abi ellerine sağlık :), Focus'a da maşallah. Hoş gözüküyor...
maşallah çok güzel çekimlerde arabada :) Ellerinize sağlık :)
Sedat eline sağlık güzel kareler, jantlar hariç süper bir focus olmuş elinize sağlık.
saolın arkadaslar jantlar cok gozume batmaya vasladı artık bu hafta ıcı degıstırırım :)
maşallah,ellerine sağlık kardeşim:)
maşallah Allah kaza bela vermesin...