ön lip ile marşbiyeller siyah olabilir evet fakat ileride onları siyah yerine cam çıtaları ile berabar karbon kaplama düşünüyorum.... öne plaka takarak da arabanın ön görüntüsüne kıyamıyorum, polis çevirene kadar takılmayacak plaka![]()
ön lip ile marşbiyeller siyah olabilir evet fakat ileride onları siyah yerine cam çıtaları ile berabar karbon kaplama düşünüyorum.... öne plaka takarak da arabanın ön görüntüsüne kıyamıyorum, polis çevirene kadar takılmayacak plaka![]()
DAHA YAVAŞ, DAHA SAKİN
bu arada boyacı ali abimize laf yok....bastan sona herseyi ile ilgilendi, en ince ayrıntılara kadar elinden geleni ardına koymadı, kendi arabasından daha iyi boyadı söz yerindeysetabi her yerinde benim de emeğim var arabanın
okşamadığım yeri kalmadı sanırım boya öncesi ....
![]()
DAHA YAVAŞ, DAHA SAKİN
bu arada araçta yapılan işlemeleri saymadan geçmeyelim :
aracımız 1994 model olup
orjinal el değmemiş D16A9 motor
jdm ön farlar
jdm arka stoplar
jdm smoke sis farları
Hb ön tampon ve uyumlu type r ön lip
Bagaj üstü M çıta
orjinal anten iptali
ön kaput logo iptali
FK 3,5 cm spor yaylar
Komple 51'lik egzos ve son susturucu [ pek iyi bir marka olmasa da ses güzel]
195-50- 15 jant ve lastikler (maxxis&Pdw)
Özel vernikli yeni kasa civic si rengi kırmızı (R 513)
ve si da bulunan diğer tüm özellikler...
DAHA YAVAŞ, DAHA SAKİN
Anlatım güzel olmuşinci sözlük edasıyla devam ediyor
![]()
devamını bekliyorum
![]()
...
maşallah kardeşimin arabasına ama tek bir postta topla daha iyi olur cok dagınık olmuş araç üzerinde emeği geçen tüm esnaf ve arkadaşlarımıza teşekkürler ayrıyeten hacı spec boyacı Ali abimizeayrıyeten teşekkürler kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.
Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olurmuş. Yunus Emre
tamam arkadaşlar yoğun istek üzerine yorumsuz ve tek post ta yayına baslıyoruz.....![]()
DAHA YAVAŞ, DAHA SAKİN
maşallah diyen herkesten allah razı olsun.... çok emek harcadım ama karşılığını görmeye başladım yavaş yavaş....![]()
DAHA YAVAŞ, DAHA SAKİN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)