Mehmet abi replika BY Megane da orda :D:D:D
Printable View
Mehmet abi replika BY Megane da orda :D:D:D
stıcker larda hep aynı şeylermi yazıyor ne stıckerı bunlar?
Tesekkurler :) evet en azindan ani olarak kaldi ne maceralari var resimleri var :)
Ama cidden su resimlerdeki araclar icin fuar duzenlemek gereksiz olmus malesef...
her dönem bazı şeyler moda oluyor mehmet meganla kırmızıyken fuara girdiğinde bende turuncu si ile girmiştim o zamanlar body kit ve müzik sistemleri revaçtaydı bizde onları yaptık.Şuandada mekanikle ilgili modifiye işlemleri moda fuar için olmasada kendimiz için yine arabalar hazırladık bu yönde. Ama şu dönemde halen gidip fiber Widebody kitler abidik kubidik stickerlar falan tabiki garip geliyor :)
gelelim fuara her geçen sene dahada bitiyor diyoruz ama yinede gidiyoruz :) bu sefer kesinlikle gitmeyeceğim vakit kaybı
Body kit'in modası yok ki bence , bir arabaya yakışıyorsa abartmadan her zaman yapılabilir çook abartı show car tadında olmadığı sürece
widebody diyeyim o zaman kankacım :)
Oda arabasına göre değişir , gidipte si'i widebody yaparsan tırt olur:D
Buydu di mi o Si ? :)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...ZgJRcJKfiA&t=1
Şaka gibi yahu...
Heralde Fiber olmayan Kitleri tanıtıyoruz 3 senedır ama malesef mılletın aklı hala fiber de...
Motor-mekanık ve gorsel modlarla ılgılı 3 arac yaptık,nedense 2-3 senedır yapılanları gorunce,yıne kendı kendıme yazık olmus dıyorum...
Bu sene magaza mudurumuz cok ıstedı,oda boyunun olcusunu aldı,hala mıllet fuarda cuf cuf ses yapmanın,muzıgı alakasız zamanlarda koklemenın,hıc bır cızgı ve estetıgı olmayan fıber yıgınlarının ıs yaptıgını dusundukce,bızde bu fuar olmaz malesef...
Fuarda adam gıbı otomobıl modelı 4-5 ancak var....
nerde o ilk seneki fuar ondan sonraki fuarlar sektör için içler acısı bu fuara bakıpta fuara yatırım yapıcak kaç firma var acaba :) hele bizim yurt dışındki fuarları takip ettiğimz gbi onlarda bizi takip ediosa türkiyeye ürün çıkartıcak kaç firma kalır soru işareti?
BY Megane bi show car olarak gayet iyiydi bence.. Kullanılan malzeme olsun işçilik olsun.. Memet paradan sakınmadı kendisini tanıdıgım sürede..
Ama fuardaki arabaların pek çogunda belirli bir tarz yok, benim mantıgıma göre modifiyeyi ya kaliteli yapacaksın ya hiç yapmayacaksın.
2006 Fuarı diyorum.
Süperdi.
Evet,son kez Fuardayız,bugun Fabrıkada ıslerım vardı,gıdemedım ama yarın ordayım....
bırak fuara gitmeyi dükkana gidip davetiye almak için bile kalkılmaz
Lütfü Kırdar :cool:
Girişteki Gallardo ve 306 ,siyah supra,beyaz mugen s2000,meşhur 156 v6,Oxigin'in yıldız şeklindeki jantları olan bir 206 vardı jantın üstündeki ekler dönüyordu sanırım :)Yine eskiden bayağı bir meşhur olan 206 vardı kırmızı 1.6xsti,sarı Clio v6 :) Ön böbreklerinde ekran olan e39,sanırım e36dan 46ya çevrilmiş olan cabrio vardı birde daha hatırlayamadığım araçlar...