blioyu 15 cm yükseltecektiniz tam fuara uygun olurdu :D
ama herkesinde dediği gibi zaten biloyu hep görüyoruz nazar değmesin..
ışıkların altında olması bişey değiştirmemiş,güzel anılık görüntüler olmuş kardeşim maşallah;)ama fuar :mad2:
Printable View
blioyu 15 cm yükseltecektiniz tam fuara uygun olurdu :D
ama herkesinde dediği gibi zaten biloyu hep görüyoruz nazar değmesin..
ışıkların altında olması bişey değiştirmemiş,güzel anılık görüntüler olmuş kardeşim maşallah;)ama fuar :mad2:
valla melihin arabası ve kırmızı honda dışında çok ilgimi çeken bir araba olmadı. bu arada bahsi geçen kırmızı clio mehmetin aracımı, 16 plaka olan?
Şaka mı bu ?
Yahu Mapa M3 Akro ile katılmış ama arabayı çalıştırmak yasak !
Gerçek anlamda işini gösterip layikıyla yapan firma sayısı bir eline parmağını geçmiyo...
GMG güzel bir STI hazırlamış eminim o kadar büyük karbon kaplanması baya maliyetlidir...
Mapa imola M3'le çok güzel durmuş...
V-Max 911-Z4 ve TT-S ile en göz doyuran firma olmuş...
lütfü kırdardaki fuarlar çok güzeldi hakketen ufak yer oldugu için az araç vardı ama o zamanlar tuning sektoru azdı. az bilinen ama kalitelei araçların oldugu fuarlardı cidden.
ben 2003 yada 2004 tekine gitmiştim ilk kez.o zamanlar 14-15 falandık ana kapının girişinde kırmızı f355 vardı. megane 2 lerin ilk çıktıgı zaman oldugu ıcın genelde hb kasa meganelarda ses sistemleri vardı baya.
:icon_tup: çok doğru yazmışın üstat,herkes fuarın günden güne kötüye gittiğini söylüyor,ama atalarımızın çok güzel bir sözü vardır "iğneyi kendinize batırın,çuvaldızı başkasına" diye,doğma büyüme kayseriliyim daha hiç fuara gitmedim,bugüne kadar hiç sağlam modlanmış bi arabamda olmadı,ama çok iyi bir arabam olsaydı napar neder O fuara arabamı çıkartırdım:)
güzel ülkemizde çok güzel araçlar var,her sene onlardan sadece 7-8 tanesi fuara çıksa,eminim ki her yıl kötüye giden fuarımız,iyiye gitmeye başlar:)
standlarda supra,evo,impreza,type R,m3,porsche,ferrari,corvette,sonradan turbolanan ve daha sayamadığım araçlar olsa,firmalarında ilgisini çekmeye başlar fuar diye düşünüyorum:)
bi abimden duyduğum kadarıyla (fuara daha öncelerde katılmış birisi) arabaya çok zarar veriliyormuş. özellikle kendi aracında deri kaplama varmış ve ön koltuklar vs bi görseydin resmen parçalanmış halde vs dendi bence tek sorunu bu. benimde çok abartı bi modifiyeli aracım yok ama evo yada subaru tarzı bir aracım olsaydı bende çıkartmazdım fuar a. çoğu modifiyeli aracı görüyorum çevremde veya buluşmalarda insanlar gözünden sakınıyor. fotograf çekme diyene bile rastladım o derece yani :)
doğrudur inanırım,çünkü herkes binmek isteyecek,ama kimsenin binmesine vs müsade edilmezse bişey olmaz,sadece fotoğraf çekmeye müsade edilmeli:)
haa bide şu mankenleri güzelim arabaların kaputlarına oturtup foto çekiniyorlar ya sinir oluyorum,benim öyle bişeye müsade etmem mümkün değil:cool:
kıçı kırık opelime bile kardeşlerimin yaslanmasına vs izin vermeyen biriyim ben:D
torosda emek var harbiden bende katılıyorum...
melih'in aracı dışında göze hitap eden araçlar firmaların getirmiş olduğu araçlarki zaten diğer araçlar fuarda boş alan kaldığından ötürü çağrılmış toplama araçlar olduğunu biliyorum...
Kötüye gidiyor DBS nin fuar zamanlarını hatırlıyorumda arada baliz fark var :(
git gide berbatlaşıyor bu fuarlar
Geçen sene miami'nin düzenlediği photo day'de bile çok daha güzel arabalar vardı valla:D
bana geçen gün sahibinden den msj geldi.
aranızı tuning show da görmek istermisiniz vs ücret talep edilmicektir die.
dedim heralde katılım yok adamlar tutuştu araba arıyo
cevap atmadım açıkçası çünkü rezalet olucağını biliyordum
adam gibi organizasyon yapsınlar gidelim ama bu nedir.
gittik dun, rezaletti davetiyemiz vardı allahtan yoksa 15 lira verip girmeye degmiyo gercekten butun fuara 2 tur atsanız 15 dk filan gecer belki cunki ufacik bi oda, nerde eski tuning showlar...
evet hatırlıyorum çok eskiden baya eglenceli geçerdi. ama bu sefer pek bişi yok gibi hakkatten belki hafta sonu işler değişir.
tatsız.......