evet gülüm :)
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/22/9625.jpg
http://i1104.hizliresim.com/2011/4/22/9643.jpg
Printable View
İyi dilekleri için herkese çok teşekkür ederim. Kendi adıma ve ordai biçok araç adına fuar katılım son bir haftada belli oldu. Önceden yapılan başvuruda kabul edilmedi son bir hafta kala geri dönüş yaptılar belli ki standlar ellerinde kalmış boş durmasın diye. Ben ilk başta çıkarma taraftarı değildim ama arkadaşlar çok ısrar edince bi iki ufak pratik ve hızlı değişiklikler yapma ihtiyacı duydum. Amg sinyal dalga geçtiğiniz stickerları ön cam filmi ve bikaç ufak detay işlemi uyguladım. Fuarın kötü olduğunun farkındayız çünkü çok boş gerçektende. Müzik sistemi aksesuar fuarı yazıyor, müsik açmak yasak araba çalıştırmak yasak. Bu fuarı kötüleştiren birnevi CNR yönetimi. Kendi aracım fuarlık bi araç olmayabilir ama çıkardık işte. Angel far yok arabam angel farlı fiesta yazmış Quantum abimiz ama abicim angel yok bende hiçde sevmem :) Çünkü benden başka fiesta yok orda :) İyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim herkese sağolun ufak bi açıklama yapma gereği duydum nacizhane :)
melihim ben sticker derken o çamurluklara yapıştırdığınızdan demedim ha :D
Abi beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez göreceli bi kavramdır bu benim kimseye bi kızgınlığım kırgınlığım yok sonuçta öyle benim arabam çok güzel en iyisi tarzında bi kompleksim yok. Bizim için güzel oluyor işte araba fuarda değişik falan. Beğenmeyen illaki olacaktır saygı duyuyorum emeklerimiz var ama şu fuar yüzünden ben ev iş bizim dükkan arasında mekik dokudum uyumadım denebilir nerdeyse :) kötü mü fuar kötü ama sorumlusu cnr yönetimi herşey yasak falan küçücük alan :) teşekkür ediyorum iyi kötü yorum yapanlara :)
Sen abimsin zaten ya ben genel olarak söyledim sana bişey demem :)
Şahsen Bilo Ve Kırmızı Cıvıc Gerçekten Fuardaki En Kalite Abartısız Güzel Hazırlanmış Araçlar.
Tebrikler Melihcim...
araç çalıştırmak hep yasaktı ama gaz vermeden çalıştırıldığı zaman pek bişe demıyolardı ama tunıng fuarı dıyıp okadar arabayı oraya çektırıp müzikde açtırmamak saçmalıktan başka bişe değil gibime gelıyo. Fuara gıtmeye gerek yok ozaman cumartesi günleri sanayi ortamı daha canlı oluyo :D
melih civicin fotoları varmı başka?
Melih yapılan çekımlere ulaşma şansın olursa bizde izlemek isteriz tv'de yakalamak biraz zor olucak sanırım :)
saçma sapan bi sene daha olmuş bikaç araç içinde gitmeye değmez
Kesici yapılmasına ben ve diğer arkadaşlarda izin vermiyoruz. Kırmızı clio sedan bu nedenle çıkmış dün akşam. Ben dün 3 gibi çıkıp işe gittim clio ses sistemi ve egzoz yapıyodu ben uyardım bi kaç kere ama yönetim göndermiş malesef. Çalıştırmadanda olmazki benim arabanın bile aküsü tırtladı sadece parkları yakmaktan takviye yaptık 2-3 dakika çalıştırdım topladı kendini :)