Hazırlıksız çıktım ne eldıven var ne duzgun mont ilan için resim çekmeye gidiyoduk![]()
[URL=http://imgur.com/Y2AdJ][/URL
Uploaded with ImageShack.us
![]()
![]()
![]()
Baya tutuldum cunku marwing baktım bulamadım marceshini baktım bulamadım iyi oldu araştırım bunuda sizde bakmıssınız bellı![]()
valla geçen hafta lastik sipariş etmiştim michelin power pure yakındada jant almayı planlıyorum birlikte alırsak daha ucuza gelir kargosu falanpvmde çok hoşuma gitti gold olunca tadından yenmez
![]()
Ben dusunuyorum ama bı yandan da degermı diyorum cunku kargo vs dahıl ortalama 5bin euro tutuyor baktıklarım. 5bin euro motor için hiç az bi para degil ve o hafiflik bizim cadde kullanımımızda kesinlikle bize fayda etmez. Ancak hep pist döneriz falan filan onda belki saliselerde oynama olur o kadar.
Bu arada güzel lastik almışsın. 600rr ımda kullanmıştım lastık yeni cıktıgında ortalama 7bin km cok temiz gitti çabuk ısınıyor güzel yol tutuyor fakat kesinlike Dunlop sportmax 211 gp tavsiye ederim. Çok lastik denedim kesinlikle her açıdan tavsiye ederim. İnanılmaz cabuk ısınıyor frenajı vs yol tutuşu bir o kadar kuvvetli. Bundan sonrada Metzeler racetec k3 tavsiye ederim. Ömürleri diğer lastiklere göre 3-4 bin daha azdır fakat maksimum tutunma. Bir motosiklete yapılabilecek en önemli modifiye kesinlikle lastıktır.
ön arka papatya disk
ön arka jant
ön arka çelik fren hortumu
ön arka balata
ön arka 520 dişli
hepsi 5000 dolara geliyo bunların tek motor için tabi + kargo var bide gümrüğe takılır %20 de kdv eklersek yaklaşık 6300 dolara eve teslim oluro da 11 milyar civarı para yapar
2 takım oluncada kargodan bi kar olur birazda indirim yaparlarsa adam başı 10 milyara gelir nerdeyse
bi seçenekte marchesini 2000-2500 dolar civarı sadece jantları
bu arada michelin power one nasıl lastik acaba aldıklarımı satıp power one da alabilirim o da kafamı kurcalıyo
![]()
Power one kullanmadım bir arkadasım k8 inde kullanıyor. Çabuk sırt yaptıgını soyledı virajları guzel yumusak lastık oldugunu soylemıstı. Sızde sanırım keyıf ıcını bınıyosunuz suda çamurda motoru cıkarmıyorsanız ben kesınlıkle dunlop 211 gp diyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)