masallah allah nazardan saklasın cekımler super![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Bazi isler oncelikle yurtdisinda yapiliyor diye bizde genelde onlara ozenmis gibi gozukuyoruz halbuki Benim Boyle bir takintim yok kendimce bir seyler yapmaya calisiyorum veya yapiyorum diyelimoncelikle şu (yurt dışındaki gibi ) kavramından bi sıyrılalım eminki yapamayacağımız hiç birsey yok
bırakalım yurt dışındakiler ne yapıyorsa yapsınlar..
Yorumun için teşekkürler bu arada![]()
kazasız belasızilham aldığın bir teg varmı
bu arada lastik ölçülerin ne öğrene bilirmiyim ve üstünde headers varmı![]()
I LOVE İNTEGRA
İNTEGRA LS/VTEC TYPE R
eyvallah abi senin resimlere bakmıştım
benim arabalar bukelamun gibi mübarek durmadan şekil değişir vti den herkez bilirintegrada da aynı çok farklı planlarım varr bu arabada görsel ve motor usa dan döşeme kumaşlarım gelince muhteşem birşey çıkacak içinde tamamen detay olacak
bu arada senin spor koltukları satıp bride alacaktın aldınmı abi siyah güzel durur
![]()
''AN'' 545 VTİ
DR.ECU
biliyosun teg te ilk kırmızı yarış koltuğu koyan biri olarak ,ne zaman söyledim bride gececeğimi ve birde siyah yapacağımı bilmiyorum ama ben kırmızıdan memnunum
şekil değiştirme diyince maşşallah benimde pek geri kaldığım söylenemez
güzel uğraşlar bunlar yeniliklere devam ,benim şimdilik sounum şanzıman onuda koyarsam cok iyi olucak
![]()
I LOVE İNTEGRA
İNTEGRA LS/VTEC TYPE R
bu koray nik temi senin,headers olmayınca basmak kolay ,sen vtec yaptın ama headers falan koymadın galiba bende 17 var ,15 koyucam ,ama sürtecek diye cok basamıyorum gerci ben uzun süre 15 lerle bırakmayacağım tekrar 17 leri takıcam ama 15 lerde fena durmamış biraz kücükte olsa gayet iyi gibi durmuş bir kac hafta birkac rolingten sonra değiştireceğim headers, sı sürtmek istemiyorum
![]()
I LOVE İNTEGRA
İNTEGRA LS/VTEC TYPE R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)