User Tag List

Sayfa 163/240 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213 ... SonSon
4545 sonuçtan 3.079 ile 3.097 arası

Konu: Kendi Çekimlerimiz (II)

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı DoDo_hamann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahaha öyle baktığına bakma,kendisi k-9 orjin alaman kurdu
    benimkide kedi yavrusu..
    k-9 olmasada 8.5 falan eder sanırım..

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu ne kadar benziyorlar
    sizinkinin maşallahı var,bizdeki biraz cılız

MUGENPOWE® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bız oo ısı msnde cozmustk nıe alewlendırıyosns ortallı tamamne olay ın berkın yanlıs annaması yada yanlıs yone cekılmesı olayı bız cozmustk zaten bıda acmanın bı annamı yok

Sercan Keklik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence sen önce nasıl bir şeyleri anlattığına dikkat et, söylemeden söylemeye fark var ilk mesajın çok kırıcı,yok sana site açalım bilmem ne.. ayrıca burada moderatorler var gördüğüm kadar ile sende modaratör değilsin o yüzden bence onların işine karışma, topic açalım falan demişsin öyle bir şeye gerek olup olmadığını onlar karar verir gereğinide yaparlar. Bu topic insanlar istediğini çekip koysunlar diye yapıldı ki başka topicler şişirilmesin. Ayrıca berkin yaptığında bir hata varsada modaretörler zaten uyarır. Özel bir şey görmeyi bekliyor yazmışsın yolladığın deniz yıldızı özel bir şey mi? Şahsen rs4 ün tamponunu görneyi yeğlerim nede olsa burası araba forumu. Hem tamponu görmek istemiyor insanlar diyorsun hemde aynı cümlede görmek isteriz diyorsun.. ayrıca insanların adına karar verme bence, senden başka rahatsız olanda yok kimse başka bir şey yazmamış...
    bi dakika sakin olursan heycanlı arkadaşım...

öncelikle mesaj cok açık net ve açıklayıcı bi mesaj senin gibi bi tepki berkin arkadaşı Jem de verdi onlada konuştuk.. Mesajı editlemiyorum ama mesajdan çıkartıcagın temel konu şu; amatör olabilirsiniz prof. olabilirsiniz, hiç foto çekme becerinizde olmıyabilir ama kendi çektiginiz bir şeyi ekliyebilirsiniz fakat bi günde 360 kare çekip 360 karesininde aynı araçlardan oluşan bir foto toplulugunu paylaşmanında bi mantıgının olmadıgını düşüncesiyim, berk güzel fotograflar çekiyo gelecegide var örnek vermek gerekirse geçenlerde e36 resimleri cok güzeldi ve başka bi topic acmıştı orda sunmuştu 10 numara bi davranış.. Karelerde 1o numara..Edit.. (Kırmızı ile yazılan yerler eklenmiştir.) o e-36 resimlerini mesela bu topic altındada gördük bi manası varmıydı? bence yoktu zaten topicde gördük berk ekledi berkin çektiginide biliyoruz ama 2. kez birde burda görüyoruz Tolga arkadaşımız başka topic açıyor mesela aracı tanıtıyor belirli bi kesimde resmini koyuyor.. Şimdi ben aracım ve ben diye bi topic açsam size 5o tane resim sunsam tepkiniz ne olur? herkesin baglantısı ADSL 256 sı olanda var 1o24 olanıda var 4mb olanıda var bazen insanlarıda düşünmek gerekebilir diye düşünüyorum. Berke site açmasındaki önerim ise şuydu; bir site açıp link verse biz girip baksak daha olumlu tepkiler alırdı. Neden? bu topic 1oo sayfa oldugunda kitlenip siliniyormu? evet... peki berki sayfası berk istedigi sürece kalırmı? evet.. Ve bir çok kişinin böyle sitesi var resimleri paylaşıp altına commect eklediginiz.. Bu berk için hem bi hatıra hem bi anı hemde kendini dahada geliştirmesi için bi seçenek.

Deniz yıldızının özel bişey oldugunu anlıyamamışsan birşey diyemem sana tabi sanatla ilgin yok demekki, deniz bilginde olmadıgı kesin.. Arkadaşlarda belirtmiş zaten deniz yıldızı görmek isteyenler varmış sen rahatsız olduysan bilemiyecegim ama hangi fotograf clubunun sayfasına girersen gir araç fotograflarının aldıgı oylara bak birde bu tür sanatsal çalışmaların aldıgı oylara baksan anlarsın zaten, amaç kim daha iyi fotograf çekiyor ve benzeri bi SİDİK yarışı degil..

Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslına bakarsanız bı nebze sercye katılıorum bende.. ha ama bunun berkle alakası yok.. 10 larca aynı fotograf bu konu ıcınde bırsuru kısı tarafından gonderılıor buda bakarken sıkıyor ınsanları en azınndan benı .. bı not daha acıkcası o denız yıldızı cok da gusel bı kare ılgınc seyler dıkkat cekıscı olabılır rs4 tamponunun ne gıbı bı ılgınclıgı olabılırkı ??

berk lafımın hıcbı sekılde alakası yok senınle sakın ha sakın alınma ..
    bıde burası otomobıl forumu kendınız dıosunuz tamam actık koyduk ufak tefeek kareler 2.serısıde oldu felan ama ucu kacıo acıkcası bı duzenleme getırmek gerekebılır 50 kare yerıne calısılmıs goze hos gelen 1 3 5 kare ılede cok sey ıfade edılınebılınır herneyse ortada bı yanlıs yok zaten ama maksat konuları bogmamak goruntuyu gusel gostermek koymaya koycak olsak bınlerce foto dızebılır herkes buraya sonucta
    Mustafa Konuyu gayet açık ve net anlamış sanada anlatmaya çalışmış yeterince ama gene sen moderatörler konuştu falan tribine girmişsin hepsi kardeşimiz canımız cigerimiz, biz bu kadar boş konulara takılıcak vakit bulamıyoruz.. Senin baban benim babamı döver konularına harcıcak vakit yok cünkü bizde.

Alıntı can87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence özel bişey, en azından 370 trilyon tane arabanın arasında bir tane oluşu bile özel olması için yeterli bi sebep
    eyw.. Zaman zamanda olsa buraya bazen degişik fotograflar koymaya calısyorum cünkü hep araba fotografları dışında başka şeyler görmeyide arzuluyor.. İlgi duysun duymasın. Araba fotografı koymayın demiyorum ama illa araba fotografı olucak diye bi tabirde yok gönül gözümüze hoş gelen kendi emegimizin oldugu şeyleri paylaşmaya calışmamız güzel bişey gibime geliyor..

Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim esas anlatmak istediğim şey sercy bunu sert ve kırıcı bir şekilde söyledi. bakın bunu anlatmaya çalıştım sizin için deniz yıldızı benim için rs4 tamponu. neyse modaratorler konuştu zaten
    cevabı yukarıda zaten..

Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya burda moderator konustu dıe bısı yok evocu arkaddasım ole algılama bızım sızden ne farkımız var kı cogunuzla arkadasız surda yok ole bı sıfat ayrımı tamam olabılır ole gormussundur bıdaha okuyunca banada ole geldı ama alıncak kırılcak bısıde yok kı berkı bılırım az cok postlarından yazılarından yapıcıdır anlayıslı olcaktır emınım de bı cozum getırcez artık bu konuya karman corman olmasın yoksa ne basarılı fotolar cıkıo aslında ama erıo gıdıo
    Alıntı Everyone Nickli Üyeden Alıntı
    Aracım Türkiyede TEK!

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten bu foto çoklundan burayı ben pek takip edemiyrm yüklemesi bilmem nesi sıkıo adamı o konuda sercy e katılıyrm bende burda hepimiz kardeşimz ve çoğumuz birbirini tanıyo kimse kimsede kasıt aramasn

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o diil bizim köpekler pert oldu arada
    burada çok güzel çekimler gördüm,her zaman severek takip ettiğim bir bölüm umarım bu ufak sorunda çözülür Bende yeni başladım ve birşeyler öğrendiysem birilerinden,ilk sıralarda Berk gelir

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllar öncesinde yurtdışından eşe dosta akrabaya zorla getirtmeye çalıştığımız araba dergilerindeki gibi özenle çekilmiş amatör çalışmaları büyük bir zevkle takip ediyorum..

burada bu konular ( kendi çekimlerimiz ) için zaman ve emek harcayan herkese TEŞEKKÜRLER...

SaRaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi Çekimlerimiz konusu forumun en güncel konusu gerek ilgi gerek gelişme açısından.Şahsen tanımadığım ama resimlerini çekimlerini severek takip ettiğim BERK arkdaşımızın çekimleri gayet kaliteli ve hiç bilmeyene bile birşeyler öğretecek şekilde bende şahsen güzel tiyolarını kullandım saolsun.Konuda paylaşım esas oda çektiğini tamamen paylaşıo buda foruma olan yakınlığı belkide.Ama bu güzel konuya laf yarışı sokmasak çok güzel olur kalitesi günden güne artan konumuza güzel resimlerle dwam edelim

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

photos kardesımın bullterrieri "HAYDUT"

B!Rtan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abartılmadığı sürece güzel bi topic.. sürekli takip ediyorum bende..

Brs_eg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gayet ii.umarim ii weya kotu yorumlardan sora berk arkdasmiz foruma karşi bi soguklk duymaz..

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence gayet ii.umarim ii weya kotu yorumlardan sora berk arkdasmiz foruma karşi bi soguklk duymaz..
    berk bu konuşmalardan sonra bi soğukluk duyarsa yanlış yapar hepimiz kardeşimz burda ve çoğumuz dışarda yüzyüzede gelen insanlarız kimse kimseye alınmasın burda ztn bu araba işlerini düzgün yapan nadir insanlar var yani hepimiz biyerde yüzyüze bakıcaz kimse yanlış konuşmasn o yüzden alınganlıkta yapsn

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Shot at 2007-08-19

Shot with 6233 at 2007-08-19
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

MuratB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forum şeklieline sağlık hju

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    berk bu konuşmalardan sonra bi soğukluk duyarsa yanlış yapar hepimiz kardeşimz burda ve çoğumuz dışarda yüzyüzede gelen insanlarız kimse kimseye alınmasın burda ztn bu araba işlerini düzgün yapan nadir insanlar var yani hepimiz biyerde yüzyüze bakıcaz kimse yanlış konuşmasn o yüzden alınganlıkta yapsn
    Kesinlikle katılıyorum
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Tipsiz itimle birlikte meşhur olmuşuz farkında olmadan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tıpsız mıpsız ama en cok dıkkat ceken oydu kordonda

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tıpsız mıpsız ama en cok dıkkat ceken oydu kordonda
    Evet kızlar işiyodu, kimi korkudan kimi hoşuna gittiğinden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zuahahah hakkaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)