bız oo ısı msnde cozmustk nıe alewlendırıyosns ortallı tamamne olay ın berkın yanlıs annaması yada yanlıs yone cekılmesı olayı bız cozmustk zaten bıda acmanın bı annamı yok
bi dakika sakin olursan heycanlı arkadaşım...
öncelikle mesaj cok açık net ve açıklayıcı bi mesaj senin gibi bi tepki berkin arkadaşı Jem de verdi onlada konuştuk.. Mesajı editlemiyorum ama mesajdan çıkartıcagın temel konu şu; amatör olabilirsiniz prof. olabilirsiniz, hiç foto çekme becerinizde olmıyabilir ama kendi çektiginiz bir şeyi ekliyebilirsiniz fakat bi günde 360 kare çekip 360 karesininde aynı araçlardan oluşan bir foto toplulugunu paylaşmanında bi mantıgının olmadıgını düşüncesiyim, berk güzel fotograflar çekiyo gelecegide var örnek vermek gerekirse geçenlerde e36 resimleri cok güzeldi ve başka bi topic acmıştı orda sunmuştu 10 numara bi davranış.. Karelerde 1o numara..Edit.. (Kırmızı ile yazılan yerler eklenmiştir.) o e-36 resimlerini mesela bu topic altındada gördük bi manası varmıydı? bence yoktu zaten topicde gördük berk ekledi berkin çektiginide biliyoruz ama 2. kez birde burda görüyoruz Tolga arkadaşımız başka topic açıyor mesela aracı tanıtıyor belirli bi kesimde resmini koyuyor.. Şimdi ben aracım ve ben diye bi topic açsam size 5o tane resim sunsam tepkiniz ne olur? herkesin baglantısı ADSL 256 sı olanda var 1o24 olanıda var 4mb olanıda var bazen insanlarıda düşünmek gerekebilir diye düşünüyorum. Berke site açmasındaki önerim ise şuydu; bir site açıp link verse biz girip baksak daha olumlu tepkiler alırdı. Neden? bu topic 1oo sayfa oldugunda kitlenip siliniyormu? evet... peki berki sayfası berk istedigi sürece kalırmı? evet.. Ve bir çok kişinin böyle sitesi var resimleri paylaşıp altına commect eklediginiz.. Bu berk için hem bi hatıra hem bi anı hemde kendini dahada geliştirmesi için bi seçenek.
Deniz yıldızının özel bişey oldugunu anlıyamamışsan birşey diyemem sana tabi sanatla ilgin yok demekki, deniz bilginde olmadıgı kesin.. Arkadaşlarda belirtmiş zaten deniz yıldızı görmek isteyenler varmış sen rahatsız olduysan bilemiyecegim ama hangi fotograf clubunun sayfasına girersen gir araç fotograflarının aldıgı oylara bak birde bu tür sanatsal çalışmaların aldıgı oylara baksan anlarsın zaten, amaç kim daha iyi fotograf çekiyor ve benzeri bi SİDİK yarışı degil..
Mustafa Konuyu gayet açık ve net anlamış sanada anlatmaya çalışmış yeterince ama gene sen moderatörler konuştu falan tribine girmişsin hepsi kardeşimiz canımız cigerimiz, biz bu kadar boş konulara takılıcak vakit bulamıyoruz.. Senin baban benim babamı döver konularına harcıcak vakit yok cünkü bizde.
eyw.. Zaman zamanda olsa buraya bazen degişik fotograflar koymaya calısyorum cünkü hep araba fotografları dışında başka şeyler görmeyide arzuluyor.. İlgi duysun duymasın. Araba fotografı koymayın demiyorum ama illa araba fotografı olucak diye bi tabirde yok gönül gözümüze hoş gelen kendi emegimizin oldugu şeyleri paylaşmaya calışmamız güzel bişey gibime geliyor..
cevabı yukarıda zaten..
![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten bu foto çoklundan burayı ben pek takip edemiyrm yüklemesi bilmem nesi sıkıo adamı o konuda sercy e katılıyrm bende burda hepimiz kardeşimz ve çoğumuz birbirini tanıyo kimse kimsede kasıt aramasn
o diil bizim köpekler pert oldu arada
burada çok güzel çekimler gördüm,her zaman severek takip ettiğim bir bölüm umarım bu ufak sorunda çözülürBende yeni başladım ve birşeyler öğrendiysem birilerinden,ilk sıralarda Berk gelir
![]()
yıllar öncesinde yurtdışından eşe dosta akrabaya zorla getirtmeye çalıştığımız araba dergilerindeki gibi özenle çekilmiş amatör çalışmaları büyük bir zevkle takip ediyorum..
burada bu konular ( kendi çekimlerimiz ) için zaman ve emek harcayan herkese TEŞEKKÜRLER...
Kendi Çekimlerimiz konusu forumun en güncel konusu gerek ilgi gerek gelişme açısından.Şahsen tanımadığım ama resimlerini çekimlerini severek takip ettiğim BERK arkdaşımızın çekimleri gayet kaliteli ve hiç bilmeyene bile birşeyler öğretecek şekilde bende şahsen güzel tiyolarını kullandım saolsun.Konuda paylaşım esas oda çektiğini tamamen paylaşıo buda foruma olan yakınlığı belkide.Ama bu güzel konuya laf yarışı sokmasak çok güzel olur kalitesi günden güne artan konumuza güzel resimlerle dwam edelim![]()
berk bu konuşmalardan sonra bi soğukluk duyarsa yanlış yapar hepimiz kardeşimz burda ve çoğumuz dışarda yüzyüzede gelen insanlarız kimse kimseye alınmasın burda ztn bu araba işlerini düzgün yapan nadir insanlar var yani hepimiz biyerde yüzyüze bakıcaz kimse yanlış konuşmasn o yüzden alınganlıkta yapsn
Shot at 2007-08-19
Shot with 6233 at 2007-08-19
www.honda-tech.com