'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
berk foto albümünü burda yayınlamasan? yani ayrı bi topic açsan? veya bi site açalım sana? yani 4-5 arabanın 50 açıdan karesinini görmek, sokaktaki araları görmekten daha güzel fotoların oldugundan eminim onları burda bizle paylaşsanda bunları başka topic acıp orda paylassan?
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
eywalla öyle olsun.
berk yanlıs anlama ama hani özel bişi görmeyi bekliyo insanlar bu topice girdiginde diye düşünüyorum sokak kenarındaki audi rs4 ün arka tamponunu falan degil he bunlarıda görmek isteriz başarın var emegin var ugraşıyosun güzel karelerde cıkıyo ama dedigim gibi sana başka bi topic acalım senin emegini çektiklerini orda görelim?
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
bence sen önce nasıl bir şeyleri anlattığına dikkat et, söylemeden söylemeye fark var ilk mesajın çok kırıcı,yok sana site açalım bilmem ne.. ayrıca burada moderatorler var gördüğüm kadar ile sende modaratör değilsin o yüzden bence onların işine karışma, topic açalım falan demişsin öyle bir şeye gerek olup olmadığını onlar karar verir gereğinide yaparlar. Bu topic insanlar istediğini çekip koysunlar diye yapıldı ki başka topicler şişirilmesin. Ayrıca berkin yaptığında bir hata varsada modaretörler zaten uyarır. Özel bir şey görmeyi bekliyor yazmışsın yolladığın deniz yıldızı özel bir şey mi? Şahsen rs4 ün tamponunu görneyi yeğlerim nede olsa burası araba forumu. Hem tamponu görmek istemiyor insanlar diyorsun hemde aynı cümlede görmek isteriz diyorsun.. ayrıca insanların adına karar verme bence, senden başka rahatsız olanda yok kimse başka bir şey yazmamış...
telefonumla yetiniyorum ama resim çekmeyi seviyorum
Shot with K790i at 2007-08-19
aslına bakarsanız bı nebze sercye katılıorum bende.. ha ama bunun berkle alakası yok.. 10 larca aynı fotograf bu konu ıcınde bırsuru kısı tarafından gonderılıor buda bakarken sıkıyor ınsanları en azınndan benı .. bı not daha acıkcası o denız yıldızı cok da gusel bı kare ılgınc seyler dıkkat cekıscı olabılır rs4 tamponunun ne gıbı bı ılgınclıgı olabılırkı ??
berk lafımın hıcbı sekılde alakası yok senınle sakın ha sakın alınma ..
bıde burası otomobıl forumu kendınız dıosunuz tamam actık koyduk ufak tefeek kareler 2.serısıde oldu felan ama ucu kacıo acıkcası bı duzenleme getırmek gerekebılır 50 kare yerıne calısılmıs goze hos gelen 1 3 5 kare ılede cok sey ıfade edılınebılınır herneyse ortada bı yanlıs yok zaten ama maksat konuları bogmamak goruntuyu gusel gostermek koymaya koycak olsak bınlerce foto dızebılır herkes buraya sonucta
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
beyler sakin bensize özelbir bölüm açıcam sakinleşin
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
benim esas anlatmak istediğim şey sercy bunu sert ve kırıcı bir şekilde söyledi. bakın bunu anlatmaya çalıştım sizin için deniz yıldızı benim için rs4 tamponu. neyse modaratorler konuştu zaten
ya burda moderator konustu dıe bısı yok evocu arkaddasımole algılama bızım sızden ne farkımız var kı cogunuzla arkadasız surda yok ole bı sıfat ayrımı tamam olabılır ole gormussundur bıdaha okuyunca banada ole geldı ama alıncak kırılcak bısıde yok kı berkı bılırım az cok postlarından yazılarından yapıcıdır anlayıslı olcaktır emınım de bı cozum getırcez artık bu konuya karman corman olmasın yoksa ne basarılı fotolar cıkıo aslında ama erıo gıdıo
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)