Temiz çıkmış dışı, fotoda göründüğünden daha pisti![]()
Maşallah. Şafak'ın araba çok güzelmiş. Marşpiyelinde ne yazıyor?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu eski model Ibiza'nın airbagli direlsiyonu neden sökülmüş ki?Yolcu airbagi var;sürücü airbagi yok.Tezat bir görüntü..
Emeğinize sağlık.Fotolar oldukça güzel.
Sağol ilke teşekkür ederim.
Özgürcüm valla olmaz
Sevdiklerimin can güvenliğine önem veririm yolcu tarafına momo toppower takmadım o yüzden, zaten manita koltuğunda oturan direksiyonu ne yapacak, o yolcu ?
Orj simidin, airbag i ile beraber bir fotoğrafını hemen ekliyorum, photoshopta yerine takarsan süper olacağına eminim.
Kolay gelsin.
ellinize sağlık cok güzel fotolar ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Cupra2'leri çok seviyorum ya hepsinin içinde o ayrı geldiyor bana
Orjinal airbagli direksiyonu bende sökmem hiç bir zaman açıkcası.
Aracın yürürü filan nasıl, şanzuman oranları filan başarılı mı? Var mı bi fikir edineceğimiz videosu filan, hep merak etmişimdir.
Bu araçların ülkemizde tutulmamasına ve olanların da çoğunun apaçilerin eline düşmesi sebebiyle temizi çok zor bulunuyor malesef
Kazasız belasız.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Adam sanki vitonun transporterin es7 civicin dreksiyonunu sokmus gti segmenti aarabaanin dreksiyonunu soktu =) cupranin gideri guzel oranlari yol tutusu frenaji cok basrili donanim olarakta sinifinin en dolu araabalarindaan cupra 2 az var cunki az ithal edildi o zamanlardaa bilinmiyor ragbet gormuyordu bu araba bayandan mavi 1 tane gormustuk abla cocuk koltuguyla kullaniliyordu...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)