1,5 yıl önce bir forumda birisi bana kayseride carrera GT'nin olduğunu söylediğinde,çok şaşırmıştım,ama 7-8 ay sonra arkadaşlarımından biri önünde bir aracın yanlayıp gittiğini,markasının porsche olduğunu bildiğini ama modelini bilmediğini söyledi,tarif ettiği araç Carrera GTnin ta kendisiydi
gri renk bir GT,ve ben halen görebilmiş değilim![]()
çalışıp dıdınıp alanlara sonuana kadar helal olsun haram hıle hurda ıle alanlara kafam gırsın![]()
]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok
KRD nin anlamı nedir çözemedim ama ciddi anlamda iyi arabalarda mevcut bu lamboda bizim patronun bir arkdaasındaydı 2008 gibi gelmsti yakından görmüştüm süperdi![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Onceki sayfada paylasilan fotograftaki Basaran'in . Bikac tane daha oldugu soylentisi var hatta trakya tarafinda bi garajda yatan siyahtan daha bahsediliyo .
Karadeniz Holding'in sahipleri .Gallardo - LP640 - Carrera kombinasyonlari vardi bi ara . LP640 2 kez el degistirdi Orkun beyden sonra su anda satilik VP plaka olan.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz demişler.
sıfırdan yükselip alın teri ile bukadar büyük servetlere sahip insan çok çok az ne diyim varsa helal yoldan bukadar yükselmek bizde yapalım aynını![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Uploaded with ImageShack.us
supersport geçen araçlarda supersport sayılır mı :P
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)