User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: 16 CEE 94 | Peugeot 106 GTI Turbo

atilla54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim araç benim eski aracımdı zaten satmıştım geri aldım hastalık napalım
    amin allah hepimizi korusun kazadan beladan ellerine sağlık çekimler iyi kullanıyorum fotolarını izin var dimi tüm haklar senin çünkü

delta0o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç eskiden benimdi.Drag ve ya rolling kovalamak için yapılmıs bir araç değildi.Sadece eş dostla deneme yapıyordum keyfe keder gazlıyordum.0.6 barda 200 beygır dynoda olculmustur.Specleri abartlı değildi ama çok sağlam makinaydı ne kadar sıksakta patlamadı Allaha şükür.Cem ustanın ellerine sağlık.İstanbula satılmıstı sonra eskı sahıbı Atılla kardese gecmıs kazasız belasız kullanırsın ınsallah..
    TeKS@S

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atilla54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim araç benim eski aracımdı zaten satmıştım geri aldım hastalık napalım
    amin allah hepimizi korusun kazadan beladan ellerine sağlık çekimler iyi kullanıyorum fotolarını izin var dimi tüm haklar senin çünkü
    Alıntı delta0o Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç eskiden benimdi.Drag ve ya rolling kovalamak için yapılmıs bir araç değildi.Sadece eş dostla deneme yapıyordum keyfe keder gazlıyordum.0.6 barda 200 beygır dynoda olculmustur.Specleri abartlı değildi ama çok sağlam makinaydı ne kadar sıksakta patlamadı Allaha şükür.Cem ustanın ellerine sağlık.İstanbula satılmıstı sonra eskı sahıbı Atılla kardese gecmıs kazasız belasız kullanırsın ınsallah..

Bugun aklıma gelip plakadan ararken site çıktı. Konuyu hortlattım ama
    Bursadan alıpta sakaryaya satan kişi amcam . Araç çok kuvvetli olunca pek uzun süre kullanmadı. Ara sıra kardeşim kullanmış ben o ara Afyondaydım ve 3 te bile patinaja düşüyordu diyordu.

Amcam aldığı gibi oynamadan eski sahiplerinden birisine sattığını söylemişti.

Bir keresinde ufak bir fuara katılmıştı oradan kısa bir videosu var

https://www.youtube.com/watch?v=GbfIhOseUS4

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)