teşekkür ederim araç benim eski aracımdı zaten satmıştım geri aldım hastalık napalım
amin allah hepimizi korusun kazadan beladan ellerine sağlık çekimler iyi kullanıyorum fotolarını izin var dimi tüm haklar senin çünkü![]()
teşekkür ederim araç benim eski aracımdı zaten satmıştım geri aldım hastalık napalım
amin allah hepimizi korusun kazadan beladan ellerine sağlık çekimler iyi kullanıyorum fotolarını izin var dimi tüm haklar senin çünkü![]()
Araç eskiden benimdi.Drag ve ya rolling kovalamak için yapılmıs bir araç değildi.Sadece eş dostla deneme yapıyordum keyfe keder gazlıyordum.0.6 barda 200 beygır dynoda olculmustur.Specleri abartlı değildi ama çok sağlam makinaydı ne kadar sıksakta patlamadı Allaha şükür.Cem ustanın ellerine sağlık.İstanbula satılmıstı sonra eskı sahıbı Atılla kardese gecmıs kazasız belasız kullanırsın ınsallah..
TeKS@S
Bugun aklıma gelip plakadan ararken site çıktı. Konuyu hortlattım ama
Bursadan alıpta sakaryaya satan kişi amcam. Araç çok kuvvetli olunca pek uzun süre kullanmadı. Ara sıra kardeşim kullanmış ben o ara Afyondaydım ve 3 te bile patinaja düşüyordu diyordu.
Amcam aldığı gibi oynamadan eski sahiplerinden birisine sattığını söylemişti.
Bir keresinde ufak bir fuara katılmıştı oradan kısa bir videosu var
https://www.youtube.com/watch?v=GbfIhOseUS4
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)