Masallah Tuna ama artik bi yurusun ly zamani coktan geldide geciyor bro video izleyelim biraz haydeeee![]()
al birini vur ötekinemaaşallah allah kaza bela vermesin STP jant rengi çok güzel olmuş
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
maşallahcok beğendim ly nin arka stoplar 2005 olsa dahdaa hoş olur gibi geldi
stp yine tarz yapms ben beğendim değişik olms ve plakalardaki ayyıldız çok başarılı ve aracın o şehitlik bulsmasındaki ayyıldız damalı hali enfesidi allah kaza bela vermesn ikisinede.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
tuna son yazdıgını sallen diye bi arkadaş görürse ciddi ayp olur bence okadar iddali yazmayın foto için ... yine Lowrider olsn tolga olsn efsane fotoları var istanbul sınırları içindeler.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Masallah 2si de birbirinden güzel
Selcugun jant rengi ezmis![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
typer lar ateş ediyomaşallah 2 sinede yılan gibi..
Fotoğrafları bende pek beğenmedim, Çekimler çok güzel ama renkler çok soluk geldi bana.
Araçlar mükemmel ötesi, 2'sinede kocaman Maşallah.
Allah nazarlardan saklasın.
STP nin jantlar yıkım olmuş...
maşallah.. ly o stoplar olmadan daha güzel durabilir. stp hırçın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)