ellerinize sağlık güzel olmuş çekimler ..
chocolate maşallah ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
yanlış anlamayın sakın ama bence kontrast oranı çok düşük olmuş. siyah yerler daha siyah olsaymış daha iyi olurmuş gibi. dediğim gibi yanlış anlamayın ama akıl vermek gibi bir niyetim yok. pozitif eleştiri diyelim. elinize emeğinize sağlık bu arada. jantları da çok beğendim![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
tolga inşallah bu tarz çekimlerin devam eder ve diğer arkadaşlarada örnek olursun bu tarz fotoları çekmenin zamanı geldi artık normal araç fotoları baymaya başladı artık hep aynı pozlar falanlar filanlar![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Çok güzel kareler, ellerinize sağlık. 8. foto hariç modelli fotoları ben de pek beğenmedim. Düğün fotosu tarzı, kişise özel albümlük olmuş. Diğer tek araç fotoları varsa yayınlarsanız sevinrim.
Tekrar emeklerinize sağlık.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Kanka eline sağlık git gide güzelleşiyor kompozisyonlar eminim daha da iyi olacak![]()
Ellerine sağlık , ancak aktüel hakkında biraz daha doğaçlama ve "o" an katılması gerektiğini düşünüyorum...
umarım devmı çok daha iyi olur.
Mert Songül ART
Try to use your imagination
Gerek yurt dışı olsun gerek başkası olsun kimin ne cektiği nasıl cektiği kalitesi umrumda olmadı.. şimdiye kadar ne cektiysem kendi düşüncem kendi tasarımımla oldu... bana göre yurtdışı kaliteli değil kötüde değil, bana göre Biz iyiyiz ama yeteneklerimizi kullanmıyoruz...
belki bu fotoların renklilerini beğenicektiniz yada beğenmicektiniz. nostaljik bi cekim yaptım kafamdakide buydu siyah beyaz olmasını tercih ettim. renklilerinide yayınlıcam zaten.
yapılan eleştirilerde içinizden gelenleri yazın arkadaşlar alıngan bi insan değilimdir.
bu cekimde 1 hafta kurgu yazdım objeler arandı bulundu model arakadşları ayarlamaya çalıştım.. 220 km yok gittim mekan aradım bildiğim mekanlara tekrar gittim arac girermi girmezmi diye kontrol ettim... fotoğraf cekimi için minibüs ayarladım.. ugraşmasını kurgulamasını seviyorum... hee belki kötü oldu belki iyi oldu emek sarfetmek güzeldi eğlenmek güzeldi![]()
hala yurtdışı ise ben yokum
Bizim milletimiz garip ya ; yurtdışı fotolara bakar ağzının suyu akar , burada ki fotoğrafçıların çektiği fotoğraflarıda photoshop yapmış diye eleştirir.
Bu işle uğraşanları yericeğinize övmeyi öğrenin.
Tolga ben renkli fotoları bekliyorum bayılıyorum rengine bu vos'un![]()
knka sadece aracın oldugu fotolar bnmde cok hosuma gıttı, he arkdsların oldugu fotolarda ıyı ama bıraz guncel kalmıslar mekan-araba-ortam eskıden kalma gıbı arkdslar yeni
ama genel olarak guzel. vosvosta fena walla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)